UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Skoro taka "rada" (organ "doradczy" złożony z ludzi, którzy nie mają jeszcze ani wiedzy, ani doświadczenia życiowego - kapitalne "rady" musi zatem dawać) ma zajmować się tylko sprawami swojej generacji, to żeby było SPRAWIEDLIWIE - postuluję również utworzenie Naczelnej Rady Pszczelarzy, Działkowców, osobnej Rady Kolejarzy, Pań od Mycia Szyb, Zamiataczy Ulic... itp, itd...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    1
    ernest(2024-11-21)
  • MariuszLewandowski-Fc @ernest - Zupełnie słuszna uwaga ale rolę owych rad pełnią Związku Zawodowe a uczniowie takich nie mają.... Skoro ci młodzi ludzie nie mają doświadczenia życiowego to może od razu poddajamy ich eutanazji jako element nieprzydatny a ile milionów oszczędzimy na Edukacji.... aż miło pomyśleć. Nie wiem skąd w Tobie potrzeba błyszczenia ale braki w edukacji widać z kilometra. Młodzież trzeba edukować i przygotować do zajęcia się Miastem Ale nie przez gadanie ale przez doświadczenie. Powinni się całkiem poważnie zająć dotacjami na kluby sportowe czy stypędiami i organizować w tym mieście koncerty spotkania zabawy projekcie filmów i sami te filmy tworzyć. Ja chce żeby byli mądrzejsi niż ja a ty jak widzę chcesz zrobić z nich stado głupszych niż ty sam a to uwierz mi łatwe nie będzie, ,, ,,
    0
    1
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-21)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Człowiek, który wytyka mi "braki w edukacji" podejmuje temat "stypĘdiów". To chyba mówi samo za siebie. A tak na marginesie, zdziwiłbyś się, gdybyś poznał mój poziom edukacji.
    1
    0
    ernest(2024-11-21)
  • MariuszLewandowski-Fc @ernest - Sądząc po tym co piszesz jesteś absolwentem szkoły przysposobienia zawodowego skoro nie znasz cytatu "Dzieci to mali dorośli" ? A Ja dodam drugi - o ludziach wykształconych ponad poziom własnej inteligencji. Nie podskakuj chłopie z dyplomami bo pewnie zjem cię na śniadanie i będzie wstyd....
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-22)
Reklama