UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • To śmieci paliły sie na balkonie, dlaczego nie napiszecie najistotniejszego? Tu trzeba interwencji i ta osoba powinna ponieść karę, kto normalny zostawia śmieci na balkonie? Tym samym naraża blok na pożar, na smród itp
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    28
    1
    Kqrkekek(2025-03-20)
  • @Kqrkekek - Stary na balkonie to nic. U mnie nagminnie śmieci na klatce zostawiają i to "normalni" ludzie, żadna patologia. Nie wiem skąd to wynoszą. Kartony potrafią leżeć po parę dni bo dupy się nie chce ruszyć wynieść do śmieci.
  • Nie wiem gdzie mieszkasz ale to nie są normalni ludzie, nigdzie gdzie bywam takiego zjawiska nie stwierdziłam. Myślę jednak, że to nie normalni lecz patologia, może nie potrafisz odróżnić.
  • Jak tak pomyśle to przyznam Ci rację. Patologia miałem na myśli jakieś pijusy, niepracujący, głośna muza itd. A tu nic z tych rzeczy, to po prostu inny rodzaj patologii.
  • Gdzie to? Tak w przybliżeniu podaj
    3
    0
    Kqrkekek(2025-03-20)
  • @Kqrkekek - A kto na wspólnym korytarzu zostawia szafki, obuwie i inne graty. Mnożyć tego można w nieskończoność.
    0
    0
    yrtyrty(2025-03-21)
Reklama