UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jak dobrze rozumiem portel przesłał na komendę dane autora komentarza? Ten portal co bronił wolności, solidarności, wolnych mediów, piekła kobiet, konstytucji, trybunału konstytucyjnego, demokracji i Europejskiej wolności? Halo Włodku o co tu chodzi? To jeszcze europa czy już Białoruś/Rosja? Warto nagłaśniać takie historie przed wyborami niech Elblążanie wiedzą jak tu wyglądają standardy sprawowania władzy. Warto sprawę przekazać do mediów ogólnopolskich bo szczerze to pierwszy raz słyszę o takim przypadku, gdzie lokalne media do spółki z lokalną władzą ścigają autorów krytycznych komentarzy. szok i niedowierzanie!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    53
    9
    Czy leci z nami pilot(2023-10-18)
  • @Czy leci z nami pilot - Doczytaj tumanie. Podpisał się z imienia i nazwiska. A Ty anonimku się prężysz bez sensu.
  • redaktor @Czy leci z nami pilot - Szanowny Panie, zgodnie z prawem wydawca ma obowiązek przekazać policji numer IP urządzenia osoby animowowo piszacej komentarze, które podpadają pod kodeks karny, gdy prowadzone jest postępowanie karne w danej sprawie. To policja ustala, kto za tym IP się kryje. Nie ma to nic wspólnego z tajemnicą dziennikarską.
    9
    5
    redaktor(2023-10-18)
  • @redaktor - Przecież ten komentarz nie był anonimowy a z imienia i nazwiska to po co policja?
  • redaktor Proszę przeczytać artykuł dokladnie.
    2
    5
    redaktor(2023-10-18)
  • @redaktor - Przeczytałem. Pan prezydent powinien zapytać tego Pana bez Policji.
  • Słuchaj każdy może się podpisać jako ten i ten. Podszyć się. Zmanipulować. Właściciela namierzy tylko Policja przez operatora sieci.
  • @Czy leci z nami pilot - Przesłał IP bo taki miał obowiązek. Tak to działa. Facet nie byl żadnym źródłem dla dziennikarza tylko smarował opinie własne. Sensacji szukasz.
  • @redaktor - Wszyscy jesteście siebie warci, wydawca przekazuje Dane IP, policja przeprowadza dochodzenie a osoba krytykująca podpisuje się z imienia I nazwiska- widać z tego, że pan redaktor nie rozumie tego o czym pisze a policja bez przekazania IP nie jest w stanie namierzyć gościa, który się podpisuje imieniem I nazwiskiem I jest dyrektorem w placówce medycznej - Sherlock Holmes nie dałby rady. Wszystko działa po staremu- a chciałem już wracać. Panie Włodku.... Demokracja to jest takie cuś, wal go w mordę, a potem duś... jak narazie to przydusili dyrektora I to nieźle, czy wyjdzie z tego... Tuskolei mam obawy
    21
    1
    Baz kagańca(2023-10-19)
Reklama