UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Za ile lat będziemy mieli ścieżki z prawdziwego zdarzenia? Może trzeba zmienić priorytety
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    1
    Holandia jest wzorem(2026-04-14)
  • @Holandia jest wzorem - Parafrazując słowa i kandydat na premiera (z tytułem dzban roku) Nie ścieżki rowerowe ale zbawienia jest najważniejsze
    7
    2
    Państwo wyznaniowe(2026-04-14)
  • @Państwo wyznaniowe - Elbląg i okolice jeszcze nie wyszły z lat 60.no góra 70.i tutaj kultem jest samochód, co widać po niektorych komentarzach.
  • Wskaż po których komentarzach to widać, jakieś bzdurne "przemyślenia" i taki sam wpis. Obiekty kultu wymyślają sobie tacy jak ty, a o samochodzie nigdy ci się marzenia nie spełniły, trzeba było pracować a nie modlić się.
  • Każdemu obcemu mówisz, jaki jest i co ma? Właśnie twój komentarz świadczy o kulcie auta, skoro wciskasz mi rzekome "marzenia" o nim - po co miałby ktokolwiek marzyć jeśli nie traktuje tego jako coś ważnego? Pudło, kupowałem nowe w salonie jak jeszcze nie miałeś prawka. I nie traktuje tego jako osiągnięcie życiowe a raczej potrzebę wynikającą z życia w mało nowoczesnym mieście. Gdzie transport zbiorowy jest do kitu, z infrastruktury rowerowej się szydzi, a pod co drugim artykułem na portelu połowa komentarzy to jakieś marzenia o rozbudowie ulic i parkingu. Zaścianek.
  • Kolejny stek bzdur. Miałeś wskazać co świadczy w komentarzach o "kulcie auta", a nie wypisywać kolejne brednie. Skoro Elbląg jest mało nowoczesnym miastem po co tu tkwisz?, wyjedź z niego najlepiej rowerem do miasta gdzie transport zbiorowy lepiej funkcjonuje, będziesz mógł popodróżować. Jeśli ty kupowałeś auto w salonie (ciekawe jakim i gdzie?) gdy ja nie miałam jeszcze prawa jazdy to dobrze, że jeździsz rowerem i komunikacją miejską. Spotkajmy się w swoich autach na jakiej stacji paliw, na której i kiedy. Tylko konkretnie, a nie, o "kulcie auta" i twoich zaściankowych poglądach.
  • Twój post to stek śmieci o niczym.
  • @Holandia jest wzorem - Może i drogi są w katastrofalnym stanie ale przecież macie najlepsze kościoły w Europie
    1
    0
    Postęp po pisowsku(2026-04-14)
  • Wkazałem co świadczy o kulcie auta, a ty w odpowiedzi obrzuciłeś mnie inwektywami. Brzydzę się takimi ludźmi i nie chciałbym cię znać ani spotykać w realu.
  • Polska jest wg statystyk krajem UE najbardziej zapatrzonym w USA, to widać również w potrzebie posiadania auta, im większe, tym lepiej. Auto jako synonim sukcesu plus niedoścignione marzenie rodziców czy dziadków, a czasem odzwierciedlenie kompleksów. Większość ludzi wozi powietrze i wyrzuca w ten sposób pieniądze w błoto. Niezbyt to rozsądne, a z drugiej strony dojazd innym sposobem bywa niemożliwy.
  • Polska to nie tylko pismami wiesz ? Nie wszyscy popierają Trumpa i Putina
    0
    0
    Prawda pisiory ?(2026-04-14)
Reklama