UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie ma to jak radny z partii która: kradła, kłamała, umarzała sprawy prokuratorskie gdy dotyczyły "swoich", dawała fikcyjne zatrudnienia "swoim" w spółkach skarbu państwa za grube miliony, wydała miliony do kieszeni "swoich", wybierała firmy "swoich" bez konkursów, itp itd... Teraz pyta o przebieg konkursu...
  • Okej, ale to nie znaczy, że tego typu zachowania mają być kontynuowane i są tolerowane w myśl- oni kradli to i my możemy!; podobno jakaś zmiana zachować miała nastąpić po wyborach w 2023 i 2024 r.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    15
    0
    aborygen_stont(2026-02-03)
  • Myślałem że najgorsze mamy za nami. Myliłem się. Minęły 2 lata i żadna gruba ryba z pisu nie siedzi
    6
    3
    Zło przyciąga(2026-02-03)
  • @Teraz pyta o przebieg konkursu... To dlatego że tamci kradli ale chodzili tańczyć u rydzola
    7
    6
    Prawda pisiory ?(2026-02-03)
  • @Prawda pisiory ? - Myślę że oni nie tylko tańczyli
    5
    2
    Kto nie ma pokus?(2026-02-03)
  • @Prawda pisiory ? - Widzisz memoludku, wam tak zr..... to pałki że cały czas żyjecie fejkową przeszłością. Skomentuj coś świerzego, może jakiś mem o ty że w styczniu rząd rudego zlikwidował 18 porodówek. No chyba że wasz tvn powie że to opozycyjny pis zrobił.
  • Ile kopalni zamknął pis. ?
  • Dwa lata minęły, a do więzienia za przekręty idą tylko członkowie KO. A ponoć poprzednicy tak kradli.
Reklama