UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Stanowisko Klubu Radnych PiS - Ciągle czekam na program radnych PiS dla Elbląga na najbliższe 5 lat i nie mogę się doczekać, Może mi i innym się spodoba. Bo gdy słyszę co parę dni skargi na Prezydenta, że nie odśnieżył, że dziury w jezdniach, że za mało mieszkań Ratusz buduje to mnie rozśmieszacie przez cały czas waszego siedzenia za nasze pieniądze w Radzie. Przerwijcie kawkowanie w waszym biurze na 1 Maja 2 i pokażcie, że coś potraficie, nie tylko skarżyć na Prezydenta, Zejdzcie na parter i zróbcie porządek z tym kiedyś sklepem, a dziś chlewem, przecież wiecie kim jest jego właściciel i też działa na 1 Maja. Spotkajcie się z Rodziną Majkowskich i odczarujcie łąkę na Placu Konstytucji. Jak to załatwicie to zameldujcie. Bo na dziś to jestem za ograniczeniem liczby radnych o ponad połowę czyli PO - 7,a PiS - 4.A uzyskane oszczędności przeznaczyć na Elbląskie Schronisko dla Zwierząt.
  • Czekasz czekasz i się nie doczekasz bo jak, chciałbyś żeby ujawnili jedyny cel, czyli skok na kasę na stołki, na urzędy tylko po to żeby być ? Żeby rządzić tym miastem trzeba mieć jakieś doświadczenie i wiedzę, a z tym u nich ciężko. Tylko skomlą i ujadają gdzie się da. Słupki poparcia lecą na łeb więc trzeba tematów zastępczych szukać. Zaraz będą skomleć, że śnieg topnieje, że słońce za mocno świeci. Broń nas Panie Boże od PiSowskich nieudaczników jak najdłużej.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    mieszkanka dzielnicy(2026-02-06)
Reklama