UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ja bym apelował o jak najszybszą kontynuację oraz realizację dokończenia ulicy Wschodniej. Wszyscy elblążanie czekają na tę inwestycje jak najszybciej i jak najbardziej potrzebną ulicę zwana obwodnicą wschodniej części miasta. Proszą i nalegają od kilkunastu już lat.
  • Zapomnij! Większość elblążan będzie bronić niszczenia bażantarni przez POwska szarańczę. Trzeba było myśleć gdzie się kupuje mieszkanie a później lament że korki. Zachciało się jeździć autem przez Bażantarnie? I co jeszcze!?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    17
    Jawamwojtaniewybierałem(2024-10-22)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Nie większość ale przede wszystkim nowobogaccy (ci mający wpływy) oraz co wybudowali się na Sybiraków, to oni najgłośniej krzyczą. W momencie powstania tej drogi ich "wille" na kurzej łapce nagle stracą na wartości a Bażantarnia to tylko wymówka, pretekst.
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Trzeba było wybudować się gdzie indziej a nie koniecznie na Sybiraków, trzeba było myśleć a droga prędzej czy później i tak powstanie.
    6
    1
    Większość_elblążan:D(2024-10-22)
  • @Większość_elblążan:D - Musi powstać, inaczej cała Rada Miejska do wymiany po wyborach. To pewne i elblążanie nie dadzą się już nabrać na te uśmieszki i serduszka.
  • @Większość_elblążan:D - Wcale tam nie mieszkam. Za to korzystam z rekreacji w tym pięknym lesie miejskim. I tak przechadzając się żółtym szlakiem od podnóża góry Chrobrego dochodząc do leśniczówki Dębica zastanawiam się jaką to trzeba być kanalią żeby wymyśleć poprowadzenie tędy ruchliwej obwodnicy. Obwodnicy przecinającej także trasę zawodów sportowych którymi miasto się szczyci. Szkodliwość zbliżona do szkodliwości sowieckich saldatow ze stycznia/lutego 1945 roku. Ciekawe czy nakrętka na spacerze opowiedział elblążana że ma plan zniszczyć to miejsce? Obłuda aż się przelewa.
    3
    10
    Jawamwojtaniewybierałem(2024-10-22)
  • @Bizda - Nie nowobogaccy tylko ludzie pracujący, mający cel w życiu, a nie zasiłek, kiełbacha i piwo. Zawsze bieda ma pretensje do tych którym chce się coś robić w życiu.
  • @Jawamwojtaniewybierałem - ty masz tyle do powiedzenia co prosiak o makijażu
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Weź sobie pogierz Google Map, poproś kogoś mądrzejszego niech ci pokaże gdzie jest bażantarnia a gdzie ulica wschodnia
    6
    0
    Gdzie Rzym gdzie Krym?(2024-10-22)
Reklama