UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Pan Myrcha i Pani Gajewska już byli a teraz to. Ma 12 mieszkań. Bierze z Sejmu dodatek na trzynaste Wiceminister aktywów państwowych Robert Kropiwnicki należy do nieruchomościowych potentatów Sejmu. Poseł KO ma łącznie 12 mieszkań. Nie przeszkadza mu to jednak w pobieraniu dodatku mieszkaniowego przysługującego parlamentarzystom spoza Warszawy.
  • podejrzewam, że nie tylko posłowie z KO tak robią
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    0
    johnybee(2024-10-16)
  • Nie razi Cię jednak robienie sobie kampanii na koszt Państwa przez ludzi z PiS. Ryszard Czarnecki też pewnie znajduje uznanie w Twoich oczach. Kocha podróże Pan globtroter. Walec dopiero nadejdzie jak zmieni się Prezydent RP. Chyba nie sądzisz, że jakiś słup wystawiony przez PiS znajdzie uznanie w oczach wyborców. Do polityki idzie się po pieniądze Ty to wiesz, ja to wiem. Udajesz może tylko, że PiS chce zbawiać ten kraj. Elita. Jak ktoś mówi jestem elitą do nią nie jest. To podobnie z tymi krzyczącymi na prawo i lewo jestem uczciwy. Jak jesteś to nie musisz tego hasła skandować.
  • Podpisz tą wiadomość imieniem i nazwiskiem lub załącz PDF oświadczenia majątkowego posła Kropiwnickiego i wtedy zostanie uznana za prawdę. Póki co kłamiesz jak Mateusz M. lub Jarosław K.
    2
    2
    GłębokaMyśl(2024-10-16)
  • ten proceder dotyczy posłów wszystkich opcji... bo jest na to przyzwolenie prawne, więc grillowanie Myrchy czy Gajewskiej to ustawka polityczna
    1
    1
    obserwator77(2024-10-16)
  • @GłębokaMyśl - Ty jak coś..... to jakby wiadro blaszane po schodach zrzucił. Ja mógłbym ci przytoczyć kłamstwa lub zmiany zdania, opinii Donalda T (PL) że ich czytanie zajęłoby ci popołudnie i wieczór. Nie ma tygodnia bez takiego czegoś. A już PO wyborach to odkręcał wszystko co przez poprzednich osiem lat gadał sepleniąc.
  • Jeszcze nie ogarnąłeś, że PO i PIS to ta sama szajka? Pamiętasz 2005r? Taki populistyczne hasło POPiS. Tylko krowa nie zmienia zdania. Żyjemy w kraju socjalistycznym. Rzucić ochłap dla biedoty i udawać, że się dba o wyborcę. Straszyć uchodźcami i sprowadzać uchodźców w setkach tysięcy. To mleko już się rozlało i PiS ma gruby problem z identyfikacją ideologii. Ideologię strachu przed imigrantami podebrał im Tusk i koniec balu monopol na ostrą retorykę im odebrał. Kapitaliści nigdy nie dojdą do władzy. Czy w klapach marynarek będą mieć logo PO czy PiS. Nigdy nie zejdą z deficytu budżetowego, albo będą kupować uzbrojenie albo dotować podwyżki tarczami sztucznie udając, że rząd sobie radzi.
Reklama