UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Niczego się nie udało zrealizować 100 obietnic okazało się zbiorem stu populistycznych obietnic bez pokrycia. Motorówka oszukał elblążan blokując budowę portu Państwowego wydając na tą blokadę pieniedze elblążan i organizując zmanipulowana ankietę. Obiecał port miejski i jak już wiemy tego portu nigdy nie będzie. Swój brak kompetencji i nieudolność zrzucają na PiS. Banda szkodników. Na szczęście rośnie świadomość Polaków i niedługo zostaniecie wypędzeni.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    28
    5
    Jawamwojtaniewybierałem(2024-10-15)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - A o mostku elewów towarzysz zapomniał?
  • Mostek elewów zlikwidowali POwcy z PSlowcem w 2017 roku i przez 7 lat nie potrafili go odbudować. Później wyliczali że taki mostek to 2,5 mln zł to cena z kosmosu. POwcy chcieli bezczelnie okraść elblążan na tą kwotę i przytulić te pieniądze.2,5 mln za mostek? Co złodzieje się już nawet nie kryją x zamiarem okradania podatnika. Oczywiście mostku nadal nie ma bo miastem administrują nieudacznicy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    1
    Jawamwojtaniewybierałem(2024-10-15)
  • @Jawamwojtaniewybierałem - Już ściemniasz że nic widocznie pasowało Ci prywatne państwo PiS. Teraz poczekasz niedługo to za 3 lata. Osiem lat katarynka nadawała wina Tuska. To Tusk kartą imigrantów zagra i cienko PiS będzie śpiewał. Zmiana Prezydenta za rok. Zabetonowanie przepisów makao i po makale.
Reklama