UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Marcin spełnił kryteria. Nie było zakazu dla fundacji w organizacji. Czas na kogoś nowego, informacja turystyczna w poprzedniej wersji była po prostu straszna. Nic nie można bo się dowiedzieć. Pytało się jak grochem i ścianę. .
  • To chyba nigdy w Informacji Turystycznej w Ratuszu nie byłeś, tam pracowały bardzo kompetentne panie, jedna z nich jest licencjonowanym przewodnikiem turystycznym, druga ukończyła zarządzanie w turystyce i rekreacji. Dla mnie zamawiały nawet mapy których ja nie mogłem znaleźć w internecie, a one zawsze w jakiś magiczny sposób dla mnie te mapy organizowały. Miasto straciło dwie fajne, profesjonale pracownice.
  • Nie nie mógł. Warunkiem było posiadanie osobowości prawnej. W takim przypadku mógł poszukać partnera i w jego imieniu zgłosiła by sie do konkursu a Pan Marcin realizował by projekt jako koordynator. Komisja popełniła kardynalny błąd podczas oceniania. Jednym z pierwszych etapów oceny oferty jest weryfikacja formalna (np. sprawdzenie wpisu w KRS). Jeśli podmiot nie figuruje w rejestrze w dniu zamknięcia naboru, oferta zostanie odrzucona jako niespełniająca wymogów formalnych.
  • Sam w sobie konkurs gamoniu dostępny jest tylko dla organizacji istniejących. Nie było zakazu dla fundacji w organizacji. Zlituj się Trudnowski logicznie napisał co uważa i Twojej mętnej logiki nie potrzebuje.
Reklama