UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kurcze, całkiem szybki termin. Mam nadzieję, że wzorem zachodniej mody nie ograniczą i tak skąpej ilości miejsc parkingowych na starówce :/ nadzieja... poszukajcie sobie co wyprawiają w Oksfordzie - to chyba takie miasto testowe, gdzie też studiuje masa różnych resortowych dzieci wszelkich elit - więc chyba trafili w sedno, by je przyzwyczaić do "nowej normalności"... Phil Konieczny gdzieś gadał o tym na YT - niezła masakra. Innymi słowy - w pewnych dzielnicach już zapomnij, że karetka będzie w stanie podjechać pod Twój dom, a korki zamiast z 3 głównych ulic skanalizowani na... jedną; D - mam nadzieję, że uśmiechnięte władze Elbląga nie ciągną tutoriali z tych samych źródeł, co sporo miast gnijącego Zachodu.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    7
    Wujek_Inwestor(2026-04-21)
  • @Wujek_Inwestor - Nikt już w piaskownicy nie chce słuchać?
  • @Wujek_Inwestor - polexitku, czy jak tam inaczej. nie jojcz, tylko do roboty się weź w końcu. Ile na Ciebie i innych takich pracował będę. Nie uśmiecham się, jak o takich jak Ty myślę. Wiem, że fajnie Tobie jak ktoś na Ciebie pracuje, ale nie temu fajnie, co pracuje na ten cały cwany PIS
Reklama