UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Fajne, lecz można było też dodać nazwę dzielnicy.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    15
    4
    okoniowaty(2026-04-23)
  • @okoniowaty - I numer twojego kołnierzyka.
  • zaspokoję twoją ciekawość nr mojego kołnierzyka to 42 - tylko po co to tobie?? książkę piszesz, czy przyjaciół szukasz?
    2
    1
    okoniowaty(2026-04-23)
  • @okoniowaty - W Elblągu temat dzielnic jest wciąż nierozwiązany. To kwestie umowne, bez wyraźnych granic w większych miastach. Mam nadzieję za jakiś czas opublikować rzetelne opracowanie w tym temacie; )
    2
    1
    VoxHumana 8'(2026-04-23)
  • @okoniowaty - Czytaj ze zrozumieniem, pojawiło się jakieś pytanie z mojej strony? Obatele i towarzysze przyjaciółmi, nie rozśmieszaj. Napraw rower.
  • @okoniowaty - A wiesz chociaż w jakiej dzielnicy mieszkasz? Bo jakieś 90% Elblążan nie wie. Świadomość istnienia tych dzielnic jest nikła, a ich historyczność też mocno naciągana. Zresztą nigdy żadnej mapy ich granic nie widziałem.
  • Ja wiem w jakiej dzielnicy mieszkam, i wiem w jakiej dzielnicy się wychowałem. Zdaję sobie sprawę, że nazwy dzielnic nie są znane w mieście, i umieszczenie ich na tabliczkach mogło by to zmnienić
    2
    0
    okoniowaty(2026-04-23)
Reklama