UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Witam jestem świadkiem zdarzenia kierowca nie jechał szybko podbiło mu tylnr kola przez kałużę tragiczne drogi elbląskie co odprowadzenie wody mają zerowe opony w dobrym stanie w dodatku markowe więc zbędne komentarze są zbędne
  • Co ty piszesz wystarczy sprawdzic pierwsze lepsze kamery jak 2 bmw scigały sie przez ulice i jedna wypadla z drogi dobrze ze nie pozabijał ludzi przy malej prędkości nie sciąłby słupów i przelecual tak daleko
  • Pewnie jak by jechal 50km/h to by mu nie podbilo, jakos codziennie tam jezdzi pelno samochodow i nie wszystkie laduja na slupach
  • Ta napewno jechał tam 50km/h. Przestań Pan bredzić. Tam nie ma prawa powstać kałuża bo droga jest pod górkę. Bardziej lekkie koleiny. Po śladach (ponad 40 metrów) i zniszczeniach samochodu ( wyrwane zawieszenie) widać, że prędkości nie była mała. Więc Pan jest świadkiem jak ja prezydentem. Ciekawe jak rozpoznano, że opony są firmowe?
  • No ja tam jeżdżę i nie poodbija mi kół, ani przednich, ani tylnych! Cos jeszce?
Reklama