UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Spokojnie. Mieszkańcy już zadbają o to aby pirotechnika ta prawdziwa rozświetliła miasto od góry ! Sylwester ma być Sylwestrem a nie siedzeniem cichutko bo piesiunie i zwierzątka się boją. Ma byc hucznie, głośno, wesoło, ostro i z należytym ogniem w ten nowy rok !
  • Moje zwierzęta z zaciekawieniem przez okno patrzą na fajerwerki.
  • I tak trzymać!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    1
    py798o6(2024-12-16)
  • Niestety ta prywatna inicjatywa w Elblągu wcale nie wygląda od lat tak dobrze, jak autor tutaj opisuje.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    1
    żenada(2024-12-18)
  • Pokaz fajerwerków może i powinien być ale wyłącznie zorganizowany i nadzorowany! 10-15 min i koniec! jest pokaz, jest zachwyt, dziękuję-do widzenia. Organizator na koniec posprząta i spokojnie żyjemy wszyscy dalej. I tylko takie coś ma sens! Samowolka? serio super! Idąc chodnikiem czujesz się jakbyś przedzierał się przez jakiś ostrzał. Nie wiesz czy coś zaraz koło ciebie nie wybuchnie albo w ciebie nie trafi. Ja się tego panicznie boję. I te smieci następnego dnia!! No piękny widok! A co do zwierzaków, nie chodzi tylko o piesiunie a o całą faunę o którą powinniśmy dbać a nie ją wyniszczać.
  • chcesz na ostro się bawić?? to czemu cie jeszcze nie ma na froncie?? idź walcz, niech będzie chociaż pożytek
  • Jak masz zamiar walić tymi petardami to chociaż rób to odpowiedzialnie i bezpiecznie dla siebie i innych. A później sprzątnij ten syf co zostanie po twojej zabawie. Czemu z tym jest zawsze problem??? Odpaliłem, pobawiłem się to śmieci zabieram i wyrzucam do kosza. Dlaczego brakuje ludziom kultury i rozumu przy tym puszczaniu fejerwerków?!
Reklama