UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nowe władze miasta mają rozmach: świąteczne spotkania elblążan - 350 000,sylwester 320 000 zł. A podobno bieda jest, bo PiS głodził samorządy. To jak to w końcu jest... ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    27
    20
    ja panu nie przerywałem(2024-12-16)
  • @ja panu nie przerywałem - PISu już nie ma, jakbyś nie zauważył. Rząd Tuska dba o samorządy, jest nowa ustawa finansowa
    36
    27
    mustafa(2024-12-16)
  • @ja panu nie przerywałem - Bo obecne władze dbają o wszystkich a nie jak twoi tylko o wybranych i z myślą o "nowej elycie", czyż nie tak bywało? A teraz nikt nie zabiera pieniędzy samorządom i to jest ta różnica, nieprawdaż?
  • @mustafa - nie robią atomówek i cpk to mają na co wdawać i do kieszeni schować
  • @ja panu nie przerywałem - "A podobno bieda jest, bo PiS głodził samorządy. " - PIS tylko bezczelnie kradł, nic więcej.
  • @mustafa - Skoro tak dba rząd p.. Tuska to czemu jest tak źle i w prawie i w gospodarce i gdzie nie spojrzysz ale najlepiej mają esbecy bo im do ich normalnych emerytur dorzucili to że prześladowali Polaków a zabrali ludziom pracy to jest to dobre życzę powodzenia
    4
    1
    Lolo 1(2024-12-17)
Reklama