UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Sanepid mógłby czasami kontrole przeprowadzać na tym rynku. Przechowywanie i sprzedawanie brudnych wiejskich jajek wraz z pieczywem jest raczej niezgodne z przepisami. Ta pani zdaje sobie raczej z tego sprawę skoro sprzedaje "po cichu".
  • Mnie się nie podoba odkryta ryba, szczególnie ta wędzona gotowa do spożycia, tam przechodzi setki chorych ludzi ! Kupiłem ostatnio konserwę mięsna z przedawnienie data spożycia, zapytałem sprzedawcę co o tym sądzi sanepid, odpowiedziała że to nie znaczy że jest popsuta, a wy co o tym sądzicie ?
  • Nikt nie mówi że zaraz by się otruł ale po co ta data, ten termin ważności skoro dla sprzedającego jest to norma ! Myślę o sprzedaży na końcu rynku, tam jest kawa, słodycze i wszystko na raz, jakaś babka zza Buga !
  • Konserwa kilka dni po tej dacie nie staje się trucizną. Uruchom myślenie. No chyba że przechowywana jest w wysokiej temperaturze jak ciepłe lato.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    śmiechnasali(2025-11-12)
Reklama