UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • @Ksionc, to zdanie: "Te ptaki, które jedzą na rynku są w 99% całkowicie dzikie", miałoby w sobie zalążek racji, gdyby nie duża liczba gołębi z obrączkami. Są one w całym mieście i same sobie tych obrączek nie pozakładały. Handlowanie zwierzętami na mrozie (jak zaraz będzie... ) i trzymanie ich w maksymalnym ścisku jest bliskie znęcania się nad nimi. Jedne na drugich siedzą przerażone sytuacją. A przecież w tych klatkach są również kury i inne ptactwo.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    1
    Nowy regulamin(2025-11-11)
  • @Nowy regulamin - @nowy regulamin- "duża liczba gołębi z obrączkami" dla mnie jest abstrakcją w tym porównaniu. Mieszkam w Elblągu od urodzenia, byłem i bywam fizycznie w każdej lokalizacji miasta a mam 50ę. Zwracam na to uwagę i są to pojedyncze przypadki jak wcześniej pisałem większość przelotem. Co do kur itp. do tego jest weterynarz jak w Tczewie. Znęcanie się jest gorsze każdego Sylwestra!Nie ma to co piszesz żadnego pokrycia w rzeczywistości. Chociaż zdaża się wyjątek, dlatego 1% zawsze jest akapitu. Kto z uchwałodawców podiął dialog?(Jak wskazał przedmówca)
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    0
    Ksionc(2025-11-11)
Reklama