UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Byłam tam na rozmowie rekrutacyjnej właśnie na stanowisko są. opracowania decyzji i korespondencji. ps. na którym nikt nie chce pracować wg. moich obserwacji bo ogłoszenie pojawia się nagminnie od co najmniej 7 miesięcy. Ochroniarz jadąc ze mną windą już zasugerował, że praca tutaj nie jest ok. Rozmowa była jedną z najgorszych. Mogę zgodzić się, że coś jest na rzeczy jak w artykule.
  • @lola - Tez bylam na rozmowie 2 lata temu i wyszlam z placzem, a nigdy mi się to nie zdarzylo, wyszlam i plakalam ppd blokiem na Teatralnej tak mnie "te dwie" źle potraktowali i z pogardą. Oczywiście ze tam są przyjmowani po znajomością pani naczelnik. Potem w windzie jedna mówi do drugiej "jak coś to my się nie znamy" tak tak
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    18
    7
    Wstydwstydpaninaczelnik(2026-04-01)
  • @lola - Wystarczy odpowiednio obiechać przełożonych i nie dać siebie na głowę wejść. Kierownik, Dyrektor, to nie król tylko pracownik z większą wypłatą zawsze można zdegradować albo zwolnić :-)
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    3
    Maciej P(2026-04-01)
  • @Wstydwstydpaninaczelnik - Jeżeli nie nadajesz się do czegoś to efekt płacz, panika, drżenie rąk uchroniło Cię przed tym kołchozem. A teraz zastanówcie się jeden z drugim czy praca urzędnika to tylko ciasteczka i kawka. To jest wojna. To jest praca pod betonem urzędniczych biurw. Tam się nikt w tańcu nie p....
  • Mylisz się bo stwierdzeniem nie nadajesz sie do niczego pokazujesz tylko kim jesteś. Nadaje i nadawalam ale pani naczelnik i druga z dzialu gdzie aplikowalam ( ubez zagraniczne) byly tak mało ludzkie. Tam co chwila były nabory a jak jest teraz nie wiem bo nie śledzę juz tego. Jakos w Olsztynie i Gdańsku jest inaczej, normalniej. Elbląg to zacofana klitkka
  • @Maciej P - To była tylko rozmowa rekrutacyjna z dwiema paniami. Uciekłam stamtąd lekko w szoku 😄Z artykułu wynika, że naczelnik została zmieniona.
  • @Wstydwstydpaninaczelnik - Widzę, że dobrze się w głowie powywracało... :-) proponuję zgłosić się do specjalisty. Nasi lekarze radzą sobie już teraz z coraz trudniejszymi przypadkami a o zdrowie trzeba dbać. To takie polskie... nic nie wiem ale zawsze coś sobie wymyślę i napiszę. Współczuję
  • @lola - Ja także byłam na rozmowie rekrutacyjnej na poniższe stanowisko i również nie mam zbyt przyjemnej opini. Pani prowadząca rekrutację od samego początku zadawała pytania nie dotyczące stanowiska, często się powtarzała i żądała cuda wianków. Podejrzewam, że sama nie znała całej ustawy o ubezpieczeniach, nie okłamujmy się- teraz praktycznie wszędzie mamy wszystko skomputeryzowane (wzory pism, i robią kopiuj wklej, zmieniają dane). Tym bardziej, że stanowisko dotyczyło właśnie korespondencji nic z ubezpieczeniami.
Reklama