UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Dziś pracownikowi słowa nie można powiedzieć. W takiej atmosferze każda negatywna informacja zwrotna może być zinterpretowana jako mobbing. Wielu pracowników dziś jest rozhisteryzowanych na swoim punkcie. Ludzie są roszczeniowi i nadużywają określeń takich jako mobbing, bulying etc
  • Ja myślę, że ludzie na stanowiskach są w większej mierze odklejeni. Dostali się tam po plecach i myślą, że są nietykalni. Nie wyobrażam sobie jak można gnoic innego człowieka w ogóle, a robić to w miejscu pracy to już w ogóle jest dla mnie nie wyobrażalne. Bardzo mali i słabi ludzie, przemawiają przez nich kompleksy. Autorytet zbudowany na strachu to żaden autorytet, nie szanuje takich osób
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    1
    Kokoszanel(2026-04-02)
  • Może byłoby inaczej gdyby ci "kompetentni, nieskazitelni którzy z pewnością obieli stanowiska w rzetelnych konkursach oraz bez jakiegokolwiek poplecznictwa" mieli jakiegoś niezależnego bata nad sobą. Oczywiście z kompletnie innego regionu Polski.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    1
    Pracować obserwować(2026-04-03)
Reklama