UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Bo jeździć to trzeba umieć
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    49
    7
    Kierownik(2024-08-03)
  • @Kierownik - co z tego, że Ty potrafisz i uważasz się za miszcza. Jak ktoś inny Cię pierdyknie?
    44
    12
    gall anonim(2024-08-03)
  • @Kierownik - Na kierownika to trzeba mieć przynajmniej wygląd.
  • @Kierownik - Człowieku ile ty km w życiu przejechałeś ? Ja już ok 200000 km w wieku 24 lat… czym ? Różnie ale auta za 100-150 tys i raz jadąc z Gdańska mercedesem e klasa z 2022 r nagle zaczął słabnąć a koniec końców się zapalił. Nowy wtedy, 4 miesięczny samochód. Nie masz pojęcia o jeździe autem wnioskuję to po tym co piszesz. A pracuje w salonie samochodowym i moim zadaniem jest między innymi podróż między naszymi salonami na północnej części Polski…
  • No niby tak, ale kogo to obchodzi że jeździsz, że się zapalił..... noooo chyba że ty celebryta jakiś. To nawet jak katar będziesz miał to napisz koniecznie....
  • No strasznie podziwiamy, aż tyle km przejechałeś? No podziw, podziw. Musisz być bardzo wspaniały xd
  • Tak ale tylko klockiem lego po mapie. Chyba rozumiesz moją fantazję,
    6
    0
    Kierownik(2024-08-03)
  • W Twoim wieku to ja juz bańkę kilometrów miałem, i to bez gps, więc czym się chwalisz?
    5
    3
    Kieroffca(2024-08-03)
  • @Kieroffca - Wow bez GPS, no jestem pełen podziwu.
  • W życiu od takiego sprzedawcy samochodów bym nie kupił auta. Zareklamowałeś tak salon samochodowy że gdybyś podał jego nazwę omijałbym szerokim łukiem. Palące się Mercedesy. Jasne.
  • A kogo to interesuje?
  • @Kierownik - ,, bo wszystko co nas spotyka przychodzi z spoza nas, ,
  • @Kierownik - Hołowczyc sie znalazł i wypowiedział
  • Może po prostu "spoza nas", choć i tak w dalszym ciągu jest to bez sensu, łatwiej spotkać coś jak się pojawia naprzeciwko.
  • Czemu ma służyć ta fantastyczna opowieść? Szał, auta za 100-150 tys. tyle kosztują auta z niższych segmentów średnio wyposażone. W Elblągu salon mercedesa? dość ciekawe. Od kiedy pracownik salonu samochodowego tak dużo jeździ, zajeżdżacie te auta? Ja wnioskuję, że nie masz pojęcia o czym piszesz.
  • A czy ja napisałem że pracuje w Elblągu? Czy ja napisałem że jestem pracownikiem Mercedesa?
Reklama