UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Mam prace!!! I o dziwo dostałem ją za Tuska i bardzo sobie ją chwalę!!! Dzięki Tuskowi były w niej podwyżki i zarobki są rewelacyjne. Nigdy więcej nie zagłosuję na PiS gdzie wtedy szukałem pracy właściwie latami i bez powodzenia bo bezrobocie było ogromne!!! Teraz czyli dziś jestem szczęśliwym obywatelem spokojnie mogący patrzeć w przyszłość i swój osobisty rozwój. Na kolejne wybory wybiorę także Pana Tuska bo PiS mnie strasznie zawiódł.
  • O matko, gdzie taka praca? I jeszcze podwyżki za niego były?????
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    1
    i się obudziłeś/aś(2026-05-21)
  • Łowisz krewetki i ośmiornice, czy na szparagi jeździesz?
  • Pracuję w budżetówce a u Niemca nigdy nie byłem bo nie musiałem. Ja jestem zadowolony jak nigdy a za PiSu tylko bieda z nędzą. Widzę Ty u Niemca od zawsze i w temacie.
  • zbieram szparagi i sałatę u Niemca, a do tego dostaję kasę jako "silny razem" Giertycha
  • W budżetówce, czyli na garnuszku KO za chwalenie pryncypała i jazdę na PIS. Romuś Giertych rozlicza od posta czy miesięcznie?
  • No i w czym problem? Sam widzisz że za Tuska masz jak pączuś w maśle. Tak trzymaj!
Reklama