UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Bardzo dobre ceny przynajmniej będzie mniej patologii
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    30
    18
    AntyKomuchEl(2025-06-27)
  • @AntyKomuchEl - jak śmiesz chamie tak pisać to co biedne dzieci maja zagladać przez płot
    13
    23
    Grażyna12(2025-06-27)
  • @AntyKomuchEl - Strasznie rasistowski wpis. Karma wraca
  • @Grażyna12 - Niech rodzice biednych dzieci zaczną pracować a nie żyć z zasiłków to będzie na wejściówki na basen
  • @Grażyna12 - Jak śmiesz Grażyna biedne dzieci nazywać patologia?
    6
    7
    Janusz.(2025-06-27)
  • @Janusz. - jak czytasz to czytaj ze zrozumieniem kto to pisał jago właśnie skrytykowałam to napisał Anty Komuch El nie potrafisz nawet przeczytać ja własnie bronię tych biednych dzieci a nie nazywam ich patologią
    2
    7
    Grażyna12(2025-06-28)
  • @Grażyna12 - To nie che biedne dzieci przyjdą się po dzielnicy, pozbierają trochę śmieci typu, puszki i butelki, to będą miały na bilet. Żadna praca nie chańbi
  • MariuszLewandowski-Fc @Pijak - Jako młodzi chłopcy kiedyś notorycznie wyławialiśmy monety z dna basenu i zasadniczo na jakieś lody się zebrało.... Praca nie hańbi racja tylko gdzie są skupy plastyku ? System kaucyjny wreszcie wchodzi a co do puszek to zbierają ze " poławiacze pereł" już o 5 -6 rano i dla dzieciaków nic nie zostanie... Świat się troszkę zmienił - nie wiem czy na lepsze, ....
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-06-30)
Reklama