UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Za PO zaczęli zamykać kopalnie, PIS dokończył dzieła i mamy tego wyniki. Ale jest pińcet plus i 14nastka co nie obywatele?
  • @Fer - Nie ma atomu i OZE -jest problem
  • @Fer - W to miejsce miało właśnie być OZE zamiast wzrost importu węgla. Podziękuj PiS.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    11
    4
    Art :)(2022-09-12)
  • @Art :) - OZE to ściema globalistów. Spójrzcie na indie, chiny albo niemców haha :D
  • @Art :) - Geotermą, panelami i wiatrakami chcesz napędzić przemysł i infrę? Niemcom to powiedz, bo mają tego oze-szmelcu na tony, wręcz się w nim kąpią. Z tego nadmiaru właśnie wracają do węgla i przepraszają się z atomem. Energiewende właśnie trafił szlag :)
  • @hd - No to bredzisz klasyczna wrzutka a guzik prawda. Atom idzie w odstawkę. A skoro gazowy problem jest idą w węgiel. A Polska idzie w miał węglowy a palenie gumy. Tzw. Pal gumę frajerze obywatelu.
  • @Fer - Hahaha hehehe. Sam jesteś ściema. Intelektulna amebo. Węgiel zbawienie świata co to XIX wiek era maszyny parowej ? Pojedyczne gospodarstwo domowe z fotopanelami może wytworzyć energii in plus rok w rok tylko ułomne przepisy powodują, że lepiej spalić śmieci kociołku niż inwestować w ekologię. Bo nadwyżka KW prywatnego konsumenta idzie w piach.
  • Podpisał byś się bo nie mam jak Ci odpisać. Masz racje z tymi panelami i przepisami. Bardziej mi chodziło o to że wymyślili OZE po to by właśnie tymi przepisami udupić obywatela. Ale mimo to jestem za węglem i atomem.
Reklama