UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • I takie rzeczy dzieją się w 20.gospodarce świata?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    33
    20
    Bezproblemowy(2026-04-03)
  • @Bezproblemowy - Najczęściej to jest wybór tych osób. Nie pracują, piją lub ćpają, nie wkładają nic do żadnej gospodarki i żyją, ,poza systemem".
    38
    12
    Izi33557799(2026-04-03)
  • @Bezproblemowy - To zobacz jak jest w USA w 1ej gospodarce świata. Bezdomny na bezdomnym w kolejce po zupę czy zasiłek ale i zasiłki zabrał im Trump namaszczony na Jezusa.
  • @Bezproblemowy - przeczytaj ze zrozumieniem
  • @Izi33557799 - Zgoda, tylko dlaczego tyłu bezdomnych przybyło jak rządzi wielmożny Tusk. Przypadek
  • @bra - Wypij browara i idź spać. A slaczego tylu bezdomnych w kraju twego idola Trumpa, hę?
    10
    1
    Hffhj(2026-04-03)
  • @bra - Rząd i partie nie mają nic tu do rzeczy. Ich jedynym zmartwieniem nie jest czy Tusk wygra z Prezesem tylko jak nie doprowadzić do kaca.
    5
    3
    Izi33557799(2026-04-03)
  • @bra - Oj nasz nadworny beton udzielił głosu objawionego a jutro znowu ze wstydu za Trumpa będzie odwracał kota ogonem jak cały mizerny PiS.
  • @Bezproblemowy - Podobno PIS planuje po cichu zakończyć akcję płatnego zwrotu butelek, by ulżyć bezdomnym. Po co mają dźwigać
  • @Bezproblemowy - Kiedyś też się nad tym zastanawiałam. Niestety życie postanowiło mi pokazać jak jest. Teraz wiem na wlasnym doświadczeniu. Niestety połowa tych osób po prostu tak woli bo jest łatwiej. Większość jest uzależniona. Nie chcąca innej pomocy niż aby ktoś dał im : na swoje uzależnienia, coś do podjedzenia, aby na głowę nie kapało i to wszystko. Niektórym dno i muł odpowiada... Póki nawet tego nie straci :(
    0
    0
    Niestety(2026-04-07)
Reklama