UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem...
  • Witam. Teraźniejsze, ,wojsko, ,to jakaś masakra, te dzieciaki, osoby które nie powinny nigdy się znaleść w takiej formacji szczycą się zarabiają minimum 6500 +, Pokazy wyszkolenia żołnierzy ??? oraz udzielenia pierwszej pomocy i medycyny pola walki ??? Zostawię to bez komentarza. Widziałem co potrafią i to te słowa nie pasują …..
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    4
    Elblażanin(2026-04-15)
  • @Elblażanin - Masz rację brak dzieci gusła o innych playisie. ????
  • @Elblażanin - Widzę że co niektórym ciężko się pogodzić z prawdą że "czas płynie", mam 52 lata służyłem w wojsku pond 28 lat obecnie wielu moich młodszych kolegów jeszcze służy i mówią jedno - to już nie to samo wojsko co 20 czy 30 lat temu bo... zmienia się sprzęt, realia pola walki, mentalność itd itp. fakt teraz w wojsku są "dzieciaki" ale czy "twardziele" z lat '80 czy '90 poradziliby sobie z dzisiejszą technologią ? wątpię. Piszesz o udzielaniu pierwszej pomocy i medycynie pola walki czyli program "wGotowości" moim zdaniem to świetna inicjatywa mająca na celu nauczyć wiele osób nie związanych z mundurem radzenia sobie w sytuacjach kryzysowych. Ale cóż przecież krytyka przychodzi łatwiej niż kilka miłych słów. Powodzenia wszystkim malkontentom, mam nadzieję że nigdy nie będziecie musieli korzystać z pomocy wojska.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    0
    Adam09(2026-04-15)
Reklama