UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Zajrzyjcie w załącznik, są tu jacyś specjaliści od przestępczości zorganizowanej? Nie wydaje się wam podejrzana taka pajęczyna powiązań? A nazwanie przez "jurka" swojej spółki "Złoty Melon" samo przez się świadczy po co ona powstała - żeby wyciągnąć z fundacji Miliony Złotych (złoty melon).
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    7
    Złoty Melon(2026-01-14)
  • @Złoty Melon - "są tu jacyś specjaliści od przestępczości zorganizowanej?" z PIS?
  • @Złoty Melon - Przestępcy zorganizowani ukrywają się za granicą
    5
    3
    Uczciwi nie muszą się bać(2026-01-14)
  • MariuszLewandowski-Fc Powiązania jakie by nie były to nie przestępstwo. Gdyby transfery finansowe były niezgodne z dokumentami zapewne Owsiak już by siedział jak kiedyś siedział w milicyjnej "Lodówie" Słoń którego uwolnienia żądał kilka tysięcy osób wokół. Chodzi o to że jedni w ramach WOŚP pracują za darmo a inni za pieniądze i to podobno niemałe. Działanie WOŚP jest LEGALNE ale NIEUCZCIWE a tego prawo nie zabrania. Wykorzystanie dobrych chęci darczyńców nie jest samo w sobie złe jałmużna jest CNOTĄ problem w tym że jałmużnę dajemy ubogim a Owsiak na biednego nie wygląda....
    3
    8
    MariuszLewandowski-Fc(2026-01-14)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Jednak jesteś głupi mimo 59 lat !
  • MariuszLewandowski-Fc Bardzo dobrze mam zatem jeszcze parę rzeczy których warto się nauczyć. Im więcej wiem tym lepiej wiem jakim jestem durniem. I wiesz co - dobrze mi z tym....
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2026-01-14)
Reklama