UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc No i widzę że w debacie zaczyna się jak to powiedział Pan Siedler - śmieciowisko. Elbląg tym się różni od innych miast że mamy unikalne na skalę kraju doświadczenie rozliczenia złej władzy w Referendum. Pare osób z naszej 11 już odeszło ale paru nas jeszcze zostało i zawsze w każdej sprawie która nas interesuje zabieramy głos. Sam fakt że Pan Siedler mówiąc o Mieście o tym wydarzeniu zapomniał nie świadczy dobrze o jego zmyśle organizatora natomiast z pewnością nikt nam ust nie zamknie. Oddzielcie politykę od politykierstwa bo co innego dbać o miasto a co innego dbać o własną dietę radnego czy posła. Miasto to nie piaskownica ludzi których nazywacie Ćwierkim czy Motorówką ale jeśli będziecie baranami którymi oni manipulują to tak się stanie. Muzeum Miasta Elbląga w którym nie ma stałej wystawy o Referendum nie jest muzeum mieszkańców bo ich wspólnej decyzji nie szanuje i nie przypomina okresu gdy byliśmy polityczną stolicą Polski. Nawet szanowni Prelegenci nie zauważyli akcji która rozsławiła Miasto w całej Polsce. Dla kogo jest to muzeum i kto ma budować naszą z niego dumę skoro nie opisuje tego co się w mieście dzieje dziś i dzieło się wczoraj ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    7
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-17)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Panie Mariuszu, nie wiem o czym pan tutaj wywodzi ale dla świętego spokoju napiszę że tak, ma pan rację. Czy teraz mógłby pan gdzieś sobie zniknąć? Pójść na spacer. Grzybów już raczej nie ma, to może na Stare Miasto? Ale błagam, nie udzielaj się pan w komentarzach do czegokolwiek. Pańska mądrość jest porażająca. Nie da się tego czytać!
  • MariuszLewandowski-Fc Drogi Panie proponuję czytać ze zrozumieniem. O ile to Pana możliwości przekracza jest prosta rada - nie czytać moich postów są wszak co do autorstwa dobrze oznaczone. Mądre rosyjskie przysłowie mówi że im mniej wiesz tym dłużej żyjesz. Jeśli ten rodzaj życiowych mądrości Panu odpowiada proszę nie czytać. I znów chciałbym zacytować Dwa plus Jeden z płyty Irlandzki Tancerz.... Ale ma Pan rację mój Rudi właśnie zaprasza mnie na spacer więc ma Pan unikalną szansę wylać własne mądrości bez mojej riposty. Może przeczytam coś mądrego ale na to że się nie odniosę proszę nie liczyć. Nikt nie mówi że ma być lekko
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    0
    4
    MariuszLewandowski-Fc(2024-11-17)
Reklama