UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Następnę neby w akcji..
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    11
    19
    Sezon otwarty(2024-11-22)
  • @Sezon otwarty - Ale masz beret zryty
  • @Sezon otwarty - Następny głupi komentarz sięgający inteligencki zero
    11
    3
    Irek81(2024-11-22)
  • @Sezon otwarty - Komuś tu peron odjechał.
  • @Sezon otwarty - żeby nie przesiedlenie w ramach akcji Wisła, to do tej pory byś krzyczał i biegał na widok przejeżdżającego samochodu.
  • @Sezon otwarty - intelekt odziedziczyłeś po matce czerwonoarmistce?
  • @Sezon otwarty - NEB, NE, NBR, GMB- jakie to ma znaczenie, przecież to nie tablice rejestracyjne powodują wypadki, tylko kierowcy, wypadki czy stłuczki każdemu mogą się zdarzyć, może tylko niektórym kierowcą brakuje wyobraźni.
    3
    3
    Pankracy 252(2024-11-22)
  • @Pankracy 252 - Myślę, że to komentarze piszą właśnie osoby, które same jeszcze niedawno miały takie tablice, ale przeprowadziły się ze wsi do miasta i teraz myślą, że dzięki temu są jacyś lepsi. Człowiek, który całe życie mieszkał w mieście uważa to za coś całkowicie normalnego i nie czuje jakiejś dumy i wyższości z tego powodu.
  • @Sezon otwarty - Po pierwsze pisze się następne, nie następnę. Po drugie większość tzw. mieszczuchów z NE, to ludzie, którzy podchodzili /pochodzą z wiosek ( czyli w ich nomenklaturze NEB-y), gdyż więcej niż połowa Elbląga, to wiocha z przynajmniej drugiego pokolenia. Po 3 sam jestem z NEB a pokonuje firmowym autem średnio 60.000km rocznie jeżdżąc na warszawskich numerach. Zatem odpowiedz mi, ,mieszczuchu", gdzie jest logika w tym co piszesz? Pamiętaj, nie miejsce zamieszkania determinuje kto kim jest. Hashtagi: #NEBzwiochy
Reklama