UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Wiecie mieszkańcy co mnie najbardziej zastanawia wiem ze zima w miastach kosztuje i nie są to male koszta ale chcial bym wiedzieć jedno skoro tak potężna zima jaka sie niedawno zakończyła kosztowała 7.5 miliona złotych to jakim cudem wcześniejsza zima w ktorej 2 dni byl śnieg i z 2 tygodnie mrozu po -2 kosztowała 5.7 miliona jakim cudem ????? Ladnie tu przekręty idą i to grube dokładnie pamiętam poprzednia zime i była naprawdę ultra łagodne gdzie i kto kradnie te pieniądze o tym byście mieszkańców łaskawie poinformowali sami przypal robicie pokazywaniem tych kosztow i jezeli ktos chodz troche myśli logicznie porównując dwie minione zimy bedzie wiedział oco mi chodzi komedia złodzieje przekręty....
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    10
    3
    No cóż naród niech placi(2026-03-10)
  • @No cóż naród niech placi - Kolego drogi, w cenie jest nie tylko samo odśnieżanie i sypanie piachem, ale sama gotowość do pracy. W zeszłym roku pracownicy siedzieli na dupach i dłubali w nosie, ale w każdej chwili byli gotowi do pracy i za to trzeba było im zapłacić. To slamo ze sprzętem, czy stoi czy jeździ, utrzymanie koztuje. W tym roku zamiast dłubać w nosach, pracowali. Hashtagi: #Ogrr
  • @Ogr - To to akurat brednie poprzedniej zimy ci przygotowani i gotowi do akcji pracownicy w momencie przymrozków czy opadów pokazywali sie po 10 h odśnieżarki piaskarki to samo
Reklama