UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • erg lubie czytac twoje historyczne ciekawostki, jestem jeszcze na zmywaku, ale jak wroce, to bede potrzebowal Twojej porady, ktora kamienice czy dworek warto bedzie odnowic, porada oczywiscie nie za darmo, bo wiem, ze dzisiaj za wiedze sie placi, oj placi i to nie zle.
  • @sink - ... - Góry Bismarcka, gdzie po uroczystej przemowie i koncercie, zostanie rozpalone ognisko -... - Później to ognisko rozpalano w wielkiej misie (czaszy) wypełnionej smołą, a umieszczonej na szczycie Wieży Bismarcka. Ogień było widać bardzo daleko i widać było ognie z innych, tego typu uroczystości. Robiło to duże wrażenie. Przy tej okazji śpiewano: "Ich bin ein Preusse - kennt ihr meine Farben" - Prusakiem jestem, moje barwy znacie.
  • @erg. - Wyglądała tak; osobiście uważam, że elbląskie mauzoleum-pomnik na Gęsiej Górze było jednak dużo bardziej stylowe i zwyczajnie ładniejsze. Powinno się je odbudować, choć dziś winien tam stanąć po wsze czasy... Jurij Gagarin - Bohater Ludzkości!:) [Wieża Bismarcka na początku XX w. Z lewej buk Hartwicha] Hashtagi: #OtakePolske...
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    7
    lubie.kefir(2022-06-25)
Reklama