UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Alez cenzura na tym POrtelu o 60% okrolili moj komentarz. Cała ta ulicy to symbol niekompetencji,niegospodarnosci towarzyszy z PO,PSL,lEWICA kwww. N zalaczonym zdjeciu widac zdezelowany srodek transportu z lat 70 jak i siedzibe tuby propagandowej jak i cenzorskiej. Po przeciwnej stronie budynek z deskami w witrynach, a cała ulica to pasaz gdzie w witrynach widnieja tylko szyldy,sprzedam wynajme. Ulica przypomina ulice rodem z Miasta Prypec. Dalej glosujcie na PO,PSL,lewica a pozniej zdziwienie jak w kraju jest zle.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    6
    5
    Jawamwójtaniewybierałem(2025-09-29)
  • @Jawamwójtaniewybierałem - Ty przepisujesz te "mądrości" z zarublika? Przypomnij mi ile milionów pis ukradł Elblągowi swoim pisowskim wałem? Ile miliardów ukradł polskim samorządom? Z czego samorządy miały inwestować?
    3
    4
    Spadek po pislamistach(2025-09-29)
  • @Jawamwójtaniewybierałem - no i widzisz !nikt cie tu nie lubi-wracaj do chaty na info
  • @Jawamwójtaniewybierałem - "Konstal 105Na - tramwaj wytwarzany w latach 1979-1992 przez zakłady Konstal w Chorzowie. ", " Od 1980 zaczęły napływać (do Elbląga) nowe tramwaje 805Na". - przestań kłamać pisowski mącicielu.
    2
    3
    KapitanSzyderca(2025-09-29)
  • @KapitanSzyderca - Odezwał się lewacki klakier miejscowych szkodnikow z KO. Kłamia to ci twoi z PO, jeszcze nigdy prawdy nie powiedzieli i zadnej obietnicy nie zrealizowali. nawet tych 100 bajerow przez 750 dni nie potrafili zrealizowac. Ale liemingi nawet juz o to nie pytaja bo nie pamietaja. Co do tramwaju jest to kontal z lat 70 wersja waskotorowa, gdzie wam tak kazali siac propagande ze to nowoczesna konstrukcja? To9 juz stary zlom i zadne faceliftingi tu niczego nie zmienia. Towarzysze z PO, PSL, Lewica od lat nieudolnie, niegospodarnie administruja miastem i takie sa niepodwalazne fakty. Tu nie ma co do tego zandych watpliwosci. Miato daniej przemyslowe preznie sie rozwijajace zostalo odprowadzone do miasta porownywalnego do prypeci. Wszystko zniszczone, sprzedane przez stropianowcow. Żadna mini figurka mini piekarczyka tego nie uratujecie.
    5
    1
  • @KapitanSzyderca - Odpowiedzialem tobie trollu ale cenzor POrtelu zablokował mój komentarz.
    2
    2
  • @Jawamwójtaniewybierałem - Znowu kłamiesz, ale to typowe dla pisowców. Kłamać i przeinaczać fakty. Portel nic nie blokuje. Komentarz wpada do kolejki jeśli GPT wykryje w nim jakieś możliwe naruszenia netykiety, albo jeśli wykryje w nim pisowskie kłamstwa. Wtedy admin zatwierdza, albo nie. I jak widać zatwierdził, żeby każdy mógł zobaczyć jak kłamiesz. A tą śliwkę to se mlekiem popij, może ci przejdzie.
    1
    2
    KapitanSzyderca(2025-09-29)
Reklama