UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nie na temat Ale ? Tylko nie kasujecie..... Tak przy okazji... do tych co szukają zarobku na giełdzie ! Otóż nie jaki AIXON pod szyldem obrazka z Lewandowskim naciąga na minimum wpłaty tysiąc złotych, poleca neo analityka który walczy o 10% od zysku wymyślając duże transzę a za tym zyski by wyłudzić jeszcze większej kasy ! Zarezykowałem pierwszy raz w życiu i tysiąc straciłem bo zamilkł na amen. Drugi analityk oszust sprawił że z 400€ zrobiło się nagle na koncie ponad 9tyś. euro i za chwilę dzwoni po kasę 10% czyli ponad cztery tysiące złotych, odmówiłem by zgłosić na policję. Neo analityk zamilkł, telefon już nie działa a cały w tym ambaras że na koncie jest kasa której nie mogę przelać na konto osobiste, tak działają oszuści. Piszę byś nie był następny !
  • W jakiejś reklamie para prezydencka ( Duda ) oferuje dodatkowe tysiące złotych. To chyba takie same naciąganie ? Zaapewne filmik wygenerowała sztuczna inteligencja do Dudowie napewno tego nie nagrali.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    4
    smartfonowcy(2025-08-07)
  • @smartfonowcy - Jeśli Agata odezwała się w tym filmiku, to na bank wał i AI...
Reklama