UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Tak oto blokuje się rozwój miasta. Wbijanie kolejnych gwoździ do trumny miasta które się zwija. Brawo radni i mieszkańcy ! A tak na marginesie gdzie są wasze dzieci w Gdańsku czy w Olszczynie ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    17
    48
    Ręce opadają(2026-06-25)
  • @Ręce opadają - Jasne dzięki tym czterem blokom ale by się rozwinął ojej ze 15 inwestorów się wycofało a 15 zakładów upadło, na Zawadzie powstają nowe bloki nad jarem osiedle weź ty człowieku się w głowę puknij
  • @Ręce opadają - Tak jak już inni napisali ale chciałem dodać nowe osiedle przy bażantarni nowe bloki przy topolowej, robotniczej, może poinformował byś tych uciekających inwestorów to wrócą
  • I tak będzie dalej bo nikt tu nie będzie inwestował bo jak tutejsi ludzie z mentalnością małomiasteczkową zaprotestują to będzie: Nie!! Chcece miasteczka to będziecie je mieli ! Świadczy o tym głosowanie przez młodych nogami : Gdańsk olszczyn warszawa itp. Do Malborka coraz bliżej. Nie mam nic do Malborka chodzi mi o liczbę ludności.
    2
    2
    Ręce opadają(2026-06-26)
  • @Ręce opadają - Co ty w ogóle klepiesz!
  • @Ręce opadają - Jeszcze w cw, el. bl. ągu
    0
    0
    janusz tracz(2026-06-30)
Reklama