UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc No i super bo już się bałem że protesty zatrzymają budowę Elbląga. Jak widać nie zawsze paru krzykaczy się przebija - może radni wychodzą jednak z roli pajaców i zaczynają kojarzyć że bez nowych inwestycji zostaniemy miasteczkiem gminnym ?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    22
    13
    MariuszLewandowski-Fc(2025-06-26)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Elblążanie nie zaprotestują to może zaprotestują Niemcy. Bo oni to robią nagminnie..
    3
    18
    smartfonowcy(2025-06-26)
  • @MariuszLewandowski-Fc - W takiej formie to ma sens. I oby wizualizacja projektu była zgodna z efektem końcowym.
  • @MariuszLewandowski-Fc - Mytych radnych potrzebujemy, którzy jednogłoŝnie są zgodni, mieszaczy czyli dywersantów - gonić z tej rady, może w końcu coś się da zrobić w tym mieście I zmazać winę nieporadności jeszcze z tą działką przy urzędzie, wygłąda na to, że odzyskują wzrok Ci czego nie widzą koło siebie. No no no a mówią, że nadzieja to matka..... nie będę kończyć, bo dalej mam nadzieję I wiem, że kiedyś ona zmądrzeje
    2
    2
    No tak.(2025-06-26)
  • MariuszLewandowski-Fc @No tak. - Mam wrażenie że wcale nie potrzebujemy radnych bo pora podejmować decyzje kolektywnie dzięki internetowi. Tyle że bandy układy i interesiki opanowały nasz kraj zamieniając polaków w stado baranów do postrzyżyn, .... Radni to tylko trybiki marionetki proponuje prześledzić polityczne życie Marii Koseckiej. Mam wrażenie że po latach dojrzała jakie popełniła błędy i szkoda że nie ma jej w radzie teraz. A był czas gdy była liderem listy w skali miasta, .... Rada raczej nie zmądrzeje ale dobrze byłoby gdyby radni w niej nie głupieli..
    0
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-06-26)
  • @MariuszLewandowski-Fc - No zgoda Maria Kosecka, Maria Kasprzycka, to liderki same w sobie, które potrafią kreować rzeczywistość wg. uznanych standardów, to niezwykle ambitne osoby budzące zazdrość w umysłach ptasich mózgów( patrz Wróbelek)- te wystąpienia przed szereg, burzą ich ego, narcyzm i nieomylność. Ich prawda tryumfuje tylko gdy się pomylą.
    0
    1
    No tak.(2025-06-27)
  • MariuszLewandowski-Fc @No tak. - Maria Kosecka raczej jest symbolem małej despotki która sporo straciła po tym jak opublikowałem naganie ze sporu z nią i mam nadzieje że się zmieniła - przynajmniej odnoszę takie wrażenie i dlatego jestem ciekaw co by było gdyby wróciła do Rady... Co do Pani Kasprzyckiej to jestem ambiwalentny - zrobiła inwestycje ale zamurowała nimi trochę sale wystawiennicze - zapis projektu. Z drugiej strony walczyła o kasę jak lew.... z trzeciej nie było współpracy między muzeum biblioteką i galerią el.... Wróblewski mój drogi myślał infrastukturalnie - jak inżynier i jak ekonomista i ma dla Elbląga ogromne zasługi spłacał długi po Nowaczyku niestety kosztem kultury ale na czymś musiał oszczędzać by budować drogi. To myślenie w innych priorytetach a nie narcyzm czy nieomylność - to pragmatyka, I tak wystąpie o honorowe obywatelsko Elbląga bo jak mało kto poświecił dla Elbląga osobistą karierę mało kto wie że miał propozycje zostania Marszałkiem Województwa ale ponieważ Morawiecki wyznaczyłby komisarza / zapewne dożłobowca Opaczewskiego / nie przyjął tej propozycji, Ostatnie zdanie - bzdet jakiś, ,, ,
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-06-29)
Reklama