UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • czy nasze miasto będzie mogło skorzystać z unijnych środków na rozwój portu, musimy grzecznie poprosic brukselska biurokracje
  • Oczywiście że dostaniemy bo za PiSu nie było kompletnie niczego o Batyrze nie wspominając. Będzie tylko wetował i kłody rządowi pod nogi rzucał. Taki ważny a jak Wałęsa był internowany to ten, ,nadpremier" w pieluchy robił
  • Wałęsa donosił na kolegów za pieniądze. W Gdańsku od dawno o tym wiedzieli. Gdyby Wałęsa miał honor to by się przyznał. Droga Wałęsy od zera do bohatera i z powrotem. Prawdziwą bohaterką tamtych czasów jest Anna Walentynowicz. Wałęsa niszczył pamieć o udziale pani Walentynowicz w strajkach.
  • @bra - Wet- już się martwiłem że zaniemogłeś/żarcik/
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    2
    2
    Nielubiekaczek(2025-09-01)
  • Taa, za PiS to była pustynia i to jeszcze taka bez piasku. Zaś za Niemca jest kraina mlekiem i miodem płynąca. Płynie to wszystko zza Odrę.
    3
    2
    Prometeusz(2025-09-01)
  • @bra - Ja zyłem w tamtych czasach i nikt nie chciał brać na siebie przewodniczącego sklidarności bo czapa groziła a że Walęsa się odważył i komune obalili to potem wszyscy się nazwali bohaterami. Walentynowicz Ukraina a Gwiazda Dawida, Bolek K. Morawiecji.....
  • Chyba wtedy, kiedy "Bolek" z sb-kami wódkę pił....
    1
    1
    zakazskrętuwlewo(2025-09-01)
  • @zakazskrętuwlewo - Elbląg to wyklęte miasto!
  • Wszystko pomyliłeś to nie wałęsa się odważył tylko esbecja go wytypowała bo był najbardziej lojalnym kapusiem w dodatku niezbyt mądrym (po zawodówce), no i mieli na niego tyle haków że jasne było że będzie nadal posłusznie wykonywał polecenia swoich zwierzchników.
    0
    1
    Kalifaktor(2025-09-02)
Reklama