UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Z "MariuszemLewandowskim_Fc" można się zgadzać lub nie, ale zawsze się podpisuje i chwała mu za to!!! Zdecydowana większość jego krytykantów jest anonimowa!!!! Wstyd Panie i Panowie! Brawo Panie Mariuszu!
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    1
    Stefan Patera(2025-03-28)
  • MariuszLewandowski-Fc @Stefan Patera - Bardzo dziękuję ale od zawsze mówię co myślę choć nie zawsze myślę co mówię. Panu również wyrazy szacunku ale pozwolę sobie zwrócić uwagę że kilku anonimów zaczyna pisać naprawdę zabawne komentarze i takich Anonimów powinno być więcej... Dla mnie odpowiedzialność za swoje słowa jest naturalna - w TM uczyło się tego "kotów" z jednym paskiem na mankiecie. To czy mówię czy pisze - jest tylko detalem technicznym....
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-03-28)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Mario, Mario... Wolę konstruktywne wypowiedzi "anonimów" niż twoje trollerskie wypowiedzi. Facet, ty to musisz mieć straszne życie, bez znajomych i zainteresowań, skoro nie masz co robić ani z kim pogadać i musisz się wywnętrzać w komentarzach pod każdym niemal artykułem, chyba, że cię redakcja na moment przyblokuje.
  • MariuszLewandowski-Fc Ja też wolę konstruktywne wypowiedzi niż takie bzdury jakie piszesz. Nikogo nie troluje ale nie o każdym muszę mieć dobrą opinię Znajomych i zainteresowań mam aż za wielu i dla wielu nie mogę znaleźć czasu. Komentarze to właśnie misja edukowania takich tłumoków jak ty którzy piszą bzdury byle tylko coś napisać. Durnyś jak cel skoro nie rozumiesz że obecnie moderuje wpisy sztuczna inteligencja która jak widać przerasta cię o kilka poziomów.....
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-03-30)
Reklama