UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Brawo PIS, vivat Jarosław Kaczyński! Pokazał tym nierobom i amatorom z KO i PO jak trzeba uprawiać politykę. Przecież ci z PO to tylko sobie pomniki stawiali z łopatą w kątach rybackich. Podobnie jak z budową basenu w Elblągu. Jak było PO to założyli tylko spółkę szwindel pod nazwą aqua park i nie wbili nawet sztycha łopaty. Później przyszedł prezydent Wilk i w dwa lata pobudował ten wspaniały obiekt. Donosili do brukseli, wykonywali rozkazy z kremla. Gdyby PO było przy korycie to dalej byśmy prosili Ruskich o przepłynięcie przez cieśninę pilawkska.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    18
    24
    elblążanie dumni zPIS(2022-09-05)
  • @elblążanie dumni zPIS - Jestem rodowitym elblążaninem i wcale NIE jestem dumny z PIS, a wstyd mi za nich i za to co robią. Wstyd jako Polakowi.
  • @elblążanie dumni zPIS - Antoni zapomniał leków wziąć
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    14
    7
    Polacy wstydzą się za pisior(2022-09-05)
  • @Polacy wstydzą się za pisior - Nie stekaj robek, za robotę się wez
  • @Np. - Na pewno jesteś dumny z Nowaczyka Wcisly Lewandowskiego i im podobnym. brawo Hashtagi: #Dragon
  • @Np. - Przypomnij sobie aferę mieszkaniowa byłego wce prezydenta Lew.... go Sklepy z alkoholem; U Szwagra i referendum w którym ta zgraja cwaniaków i kombinatorów została odwolana
Reklama