UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kosmita Osobiście nic nie mam do Tego Pana, ale chciałbym wiedzieć jaki KRÓL lub KSIĄŻE pasował Go do godności rycerza?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    19
    5
    Kosmita(2025-03-20)
  • @Kosmita - Król malutki go pasował, albo....
  • MariuszLewandowski-Fc No ty się chłopie nie rozpędzaj, ,, ,kurdupel i jego kot o ile wiem nie mają nawet klejnotu herbowego i lepsza szlachta chodzi po Elblągu niż ten "nobilitowany" Do dziś mam wątpliwość co do pochówku Prezydenta Lecha Kaczyńskiego na Wawelu bo mieszanie krwi Piastów i Kaczyńskich jakoś mi nie pasuje ale że był na posterunku przez swoją śmierć jakoś został nobilitowany. Powodów nobilitacji kubdupla nie widzę ale za to widzę klejnot "Dwie Wieże ze Srebrnej "
    19
    9
    MariuszLewandowski-Fc(2025-03-20)
  • @MariuszLewandowski-Fc - no cóz, mimo takich wywodów, jakoś nikt cię imć panie Lewandowski o zdanie nie pytał, na poziomie centralnym, prawda? czy się mylę, ? nawet lokalnie mało kogo obchodzi co masz tam do powiedzenia kolego...
  • MariuszLewandowski-Fc A ty ciulu po co mnie czytasz ? Nie czytaj nie myśl włącz sobie Zenka Martyniuka i licz kropeczki z majteczek Durnia nic nie interesuje..... wiadomo dureń wie wszystko najlepiej
    2
    5
  • Kosmita @MariuszLewandowski-Fc - Muszę Waszeć się Tobie pochwalić. Wiem, że Ty jeden będziesz potrafił mnie zrozumieć a i być może docenić. Znasz zapewne grasantów Pana Brauna, zwanych Arc i Polexit. Onegdaj chciałem z nimi podyskutować na argumenty a ONE skubańce za to próbowali mnie kąsać bluzgactwem i wyzywactwem. Dziś Pan Arc do tego drugiego napisał - „Polexit, nie odpowiadaj na prowokacyjne zaczepki trola Kosmity, bo Ci sprowadzi do swojego lewackiego poziomu i przewyższy doświadczeniem. Nie karm trola. ” Ha! Dali pola i żeby było jeszcze ciekawiej to Pan Arc pierwszy raz przywołał mnie z WIELKIEJ LITERY. Poczułem się jak MOCARZ SZERMIERKI SŁOWNEJ. Teraz, abym zbytnio nie pysznił się, wylej na mnie kubeł zimnej wody.
    3
    1
    Kosmita(2025-03-20)
  • MariuszLewandowski-Fc @Kosmita - Gratulacje skoro poprawi Ci to przewodnictwo w pętlach magnesów i SEM pola. Grasantów Brauna jakoś nie dostrzegam a skąd teza żeś lewak - nie wiem. Wody wylewać nie zamierzam i skoro Ci się w owej potyczce udało sprowadzić oponenta do parteru to super. A skoro nadali Ci osobowość to widać przeczytali Bajki Robotów. Może trafili na wywiad Brauna z Lemem i docenili osobowości cybernetyczne ?
    1
    4
Reklama