UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Trole i pantoflarze w wojsku nie byliście to nie nadajecie się nawet do dyskusji.....
  • Nie byłem i nie mam zamiaru być. Mam ciekawsze rzeczy do roboty, niż bycie poniżanym przez ludzików z IQ królika.
  • Syneczku mowa o umiejętności obrony ojczyzny i swojej rodziny a ty nic nie potrafisz bo jesteś maminy synek, dupek....
  • Ojczyzna to dla mnie jakieś abstrakcyjne pojęcie. Nie wybierałem sobie kraju, w którym się urodzę i nie czuję żadnego związku z waszą “ojczyzną”, więc czemu mam jej bronić? O moją rodzinę się nie martw - jej członkowie z rozumem uciekną razem ze mną. Tych, co zostaną bronić tzw “ojczyzny” niech sobie zostają - nie mój problem.
  • Wszędzie takich znajdziemy a wyrok jest jeden.
  • Dziecko weź się pod kocyk schowaj bo na ciebie ratunku nie będzie. Wyjedziesz ale gdzie? Na ulicy będziesz spać czy na garnuszek sojuszników co wtedy przybłędo będą ciebie niańczyć? Bezpaństwowiec jesteś to rzuć paszport Polski i zostań obywatelem świata. Nie czujesz związku z krajem, który dał Ci od pieluchy wszystko. Afryka czeka i Mongolia na takich profesorków naukowych jak Ty.
Reklama