UWAGA!

Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Kosmita A mnie się ten krajobraz podoba, bo na piasku można usiąść, piaskiem można się rzucać, w piasku można się wytarzać, z piasku można lepić zamki i BABKI. Piasek zawsze może gdzieś wejść i nie chcieć wyjść. Piasek można w tryby sypnąć a jeszcze fajniej jest, gdy ten piasek wymiesza się z wodą. Uu, to dopiero zabawa, te błotko mazidło można… Trzeba w łykend tam polecieć i samemu to cudo Natury zobaczyć, póki jeszcze jest. Natura daje i Natura odbiera. Tak, trzeba to zobaczyć osobiście.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    Kosmita(2025-03-12)
  • MariuszLewandowski-Fc @Kosmita - A co z kiszeniem ogórka ? Na piasku bywa to mało komfortowe....
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-03-13)
  • Kosmita @MariuszLewandowski-Fc - Ogórów nie zakisza się na piasku, tego jestem pewien. Gotowe Kiszaki należy w Słoju, oczywiście takim opasłym, zabrać ze sobą jaki i leżaki dla siebie i Oblubienicy. Rozstawić mebelki plażowe na styku wody i piasku a słój wkopać w błotko dla ochłody. Do wieczora relaks, zabawa rozmową przerywana zagryzaniem Ogóra. Delektowanie się Jego smakiem i ten zapachhh… Zapach ukiszonego Kopru i Chrzanu. Pełny komfort. I tak co dzień byle tylko Słonko świeciło a w oddali na fali… Nie, dziś nie będę rymował. W oddali pluskające się Foczki i skrzeczące Mewy. Więcej do szczęścia mi nie trzeba. Przybywaj WIOSNO!
    0
    0
    Kosmita(2025-03-13)
  • MariuszLewandowski-Fc @Kosmita - Się rozmarzyłem.... Zacna butelka jagodzianki na kościach i dwie kromeczki chlebka to filtrowania owego daru życia.... Super
    0
    0
    MariuszLewandowski-Fc(2025-03-13)
  • Kosmita @MariuszLewandowski-Fc - No i masz, zawsze znajdzie się jakiś nie w temacie. My tu zaczynamy marzyć a Pan tu nieproszony się wpieprzasz! Co to za kultura?! Gdzie to chowane było?! Cholera jasna, SORROWY się znalazł! I na piasku bez kija chyba się nie obejdzie! Spokój, tylko spokój, trzeba ukoić nerwy. Będę teraz marzył. Przybywaj natchnienie. Pod te natchnienie zdałoby się jeszcze zimne czeskie piwko, takie wcale niemocne. Pilzeńskie będzie akurat i do tego „parki” z musztardą i chrupką bułą. Spieszę wyjaśnić, „parki” to takie czeskie smakowe kiełbaski podawane do piwka w kurorcie Karlowe Wary. Chwila a ta JAGODZIANKA NA KOŚCIACH to co to za wynalazek, nie znam i nie próbowałem? Do czego to można porównać? Gdzie ten NEKTAR BOGÓW się kupuje, albo jaki jest jego skład co by samemu zrobić?
    0
    0
    Kosmita(2025-03-14)
  • @Kosmita - Jagodzianka na kościach czyli dykta. Trunek tani, mocny acz dosyć wysokiego rydzyka. Pijmy, bo się ściemnia !
    0
    0
    GłębokaMyśl(2025-03-14)
  • Kosmita @GłębokaMyśl - A jakie to w smaku, czy choć trochę te jagódki przypomina? Czy może to w stylu Becherovki albo Absyntu? Czy może jeszcze bardziej kontrowersyjny smak?
    0
    0
    Kosmita(2025-03-14)
  • @MariuszLewandowski-Fc - Skoro CI smakuje to na zdrowie
Reklama