UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • MariuszLewandowski-Fc A skąd szanownie Panowie macie pewność że nie doszło do obrony ? Dwóch na jednego w zasadzie samo w sobie uzasadnia użycie narzędzia... To może być ciekawy proces i radzę nie przesądzać o winie.... Kulawy też podobno "zmielił" dwóch gości a jak się okazało dostał wyrok za podżeganie mimo że podczas Ogrodów Polityki niemal mnie nie zlinczowano jak powiedziałem że nie dowierzam w śmierć obu Panów. Ostrożnie z uznaniem że wszystko jest jasne skoro sprawca się nie przyznaje
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    7
    MariuszLewandowski-Fc(2025-12-08)
  • @MariuszLewandowski-Fc - A co ciebie to obchodzi !!!!, Specjalisto od wszystkiego i niczego, Nie masz swoich problemów?, Nie masz rodziny !!!!!, Co ty wiesz o życiu- HARCERZU-. Życie to pamiętasz jeszcze z dawnych lat gdy byłeś harcerzem : Podchody, zabawy w chowanego, berka, rozpalanie ogniska za pomocą krzesiwa. I TAK CI ZOSTAŁO- Sam kiedyś pisałeś o swoich doświadczeniach. A to jest po prostu normalne ŻYCIE, ŻYCIE -mądralo, Szukasz rodziny na portalu żeby ci plusiki+ dawali, nie tędy droga, Się ogarnij, masz już swoje lata- kolego, czas dorosnąć!!!
    3
    0
    doktor psycho(2025-12-08)
  • @MariuszLewandowski-Fc - A Marcina znałem bardzo dobrze od Kulawego, Jak zajarzysz o kogo chodzi !!. I nie bądż do przodu.
    1
    0
    doktor psycho(2025-12-08)
  • @doktor psycho - Proszę nie robić z tego starego człowieka harcerza!!! To, że mamusia szukała sposobu na pomoc w wychowaniu to nie znaczy, że był harcerzem. Różne rzeczy miały miejsce za komuny. Jest ktoś z tamtych czasów kto potwierdzi, że był harcerzem? Wątpię.
  • MariuszLewandowski-Fc @doktor psycho - Koleżko tępyś widzę ponad miarę... A o Harcerstwie wiesz tyle co nic i mylisz Harcerza Starszego z Zuchem. Z paroma mimu przyjaciółmi robiliśmy pierwsze w Elblągu zajęcia z alpinistyki. Po raz pierwszy mieliśmy zajęcia z wiatrówkami w polu... Rajdy i zajęcia robili z nami starsi koledzy z Batalionu Rozpoznanie na Mazurskiej... Paru kolegów z tamtych lat jest już stacami z problemem ale myślę że takich hojraków jak ty to jeszcze by połamali w minutę... Wolę minusiki...
    0
    3
    MariuszLewandowski-Fc(2025-12-09)
  • MariuszLewandowski-Fc @doktor psycho - Skoro go znałeś to wiesz że zrobić zadymę - owszem... coś zarobić - owszem wyrwać jakąś Panie - owszem.... ale ja nie widzę w nim mordercy... a paru poznałem z bliska i nadal uważam że to nie ten typ człowieka. Nie jestem do przodu - więcej jestem bardzo do tyłu i bardzo mnie to cieszy....
    0
    0
  • MariuszLewandowski-Fc Zapytaj Taty albo jeszcze lepiej Mamy. Mnie kolego wychował śp. Aleksander Płyszewski i tacy ludzie jak Mietek Kublik czy Jarek Ślagowski. A jak nie wiesz kto to był zapytaj Józka Zawady to ci opowie. Wątpić sobie możesz w co chcesz - to tylko potwierdza żeś głupi i zupełnie nie wiesz kto z kim grał i w co zanim się jeszcze urodziłeś. I niech Cię to cieszy bo im mniej wiesz tym dłużej żyjesz... albo krócej zeznajesz. Ale racja za komuny działy się rzeczy których dziś nikt nie maiłby odwagi powtórzyć szmondaku...
    0
    0
  • @MariuszLewandowski-Fc - Lewandowski czy to prawda że szczep z twojej ówczesnej szkoły zabronił ci wyjazdu na obóz bojąc się, że ich skompromitujesz? Czy to prawda, że w trakcie innego wyjazdu jeden z tzw. harcerzy z twojej grupy został zatrzymany przez milicję? Czy wśród osób, które wymieniasz jako swoje autorytety są ludzie zajmujący się przemytem? Czy jedna z osób to ktoś kto odbywał karę pw za zabicie człowieka? Jeśli tak to czy ty człowieku nie powinieneś raczej powstrzymać się od jakichkolwiek komentarzy?
Reklama