UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Podobnie jest z chęcią zarobienia na giełdzie walut ! Zaufałem pierwszy raz w życiu w wiarygodność giełdy, wszystko tip top jak orginał, okazało się że tylko do pierwszej wpłaty tysiąc złotych. Potem kontakt się urywa, telefony znikają a strona internetowa nie istnieje ! Fakt że pierwszy raz to i trudno zarobić szczególnie teraz kiedy waluta szaleje ale ? Przydzielono mi osobę niby godną zaufania do pomocy, tymczasem wszyscy jedna paczką ! Przesyłam fotkę na potwierdzenie, kasy ubywało to nawet niby swoje wyłożył by zdobyć zaufanie, po tygodniu podczas obserwacji jak spada lub rośnie nagle zatrzęsła się taka tablica jak na zdjęciu i zrobiło się ponad dziewięć tysięcy euro ! A wiecie dlaczego bo po minucie dzwoni z gratulacjami i odrazu wylicza że 10% jemu się należy a nasza znajomość trwała jeden dzień, a więc 4500zł, coś takiego ! Od razu zrozumiałem że to przekręt i oznajmiłem że zapłace jak mi wypłaca powyższe euro i gość zamilkł. Na tym polega oszustwo, niby wygrałeś konto czarno na białym a jest to podkład all. Nie zapłaciłem, widząc że mam stracony tysiąc zacząłem inwestować Bitcoin po dwa tysiące euro a tam w ciągu minuty duże pieniądze w góre a za minutę w dół i tak się bawiłem kilka razy i konto zniknęło, strona internetowa i telefony też ! Nie zgłaszałem na policję bo płacone blikiem nawet nie jest możliwe do odzysku i tak wygląda temat.
  • Pitu, pitu, a gdzie są bitcoiny po dwa tysiące euro? Fakt nie inwestuj swojego jedynego "patyka".
  • Nie po dwa tysiące euro za Bitcoin tylko kupiłem 20 Bitcoin płacąc dwa tysiące
  • Blik cofa transakcje 😁 więc widać że laikiem jestes masz drugi 1000? Chętnie przytulę :)
Reklama