UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Nic nie zrozumiałem. To sprzedający zalogował się do (podrobionej) strony swojego banku, żeby kupujący przelał mu pieniądze? Przecież to nie ma sensu.
  • To jednak jesteś matoł ale to nie temat dla wszystkich.....
  • Dobrze że są google bo byś nie kumał nawet gdzie wisła płynie. Facet tłumaczy logicznie by innych przestrzec a ty jak ameba bez mózgu.....
  • Kupujący wysłał linka do strony banku sprzedającemu, żeby sprzedający sfinalizował transakcję. I wy mówicie, że to ja jestem matoł i że to jest logiczne i sensowne. Coś mi mówi, że niedługo będą podobne artykuły z wami w rolach głównych jako pokrzywdzonymi.
  • AnyDesk pasuje do Twoich potrzeb... czy wiesz że takim sposobem pomocy, często oszustów wchodzi się na stronę banku i dokonuje wpłat ? Czy zrozumiałeś że giełda z wysoka wygrana to zwykła wrzutka inteligencji all ? Że właśnie tak bazują na ludzkiej krzywdzie ! Co innego prawdziwe konto z którego wpłacono tysiąc złotych a co innego to niby giełdy ! Żal mi Cię że siejesz ferment i dezorientację bo faktycznie co drugi myśli albo nie myśli jak ty !
  • oni są z tych co pieniądze oknem wyrzucają, a w domu zawsze mają wolne miejsce do spania dla prezesa banku w ktorym maja kredyt hipoteczny bo "wg ich mieszkanie jest banku" wiec prezes przyjdzie i powie dzisiaj tu śpie.
  • Jesteś boooo w takie linki się nie klika
Reklama