UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • A tępy naród wierzy w to co powie im gruby Zbyszek.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    17
    10
    Loko 2(2025-09-17)
  • @Loko 2 - Tempy naród wierzy w to co czyta, nie ważne czy to pisze portel, Pan Stonoga czy kto kolwiek inny-każdy może skłamać. Ja osobiście uwierzę dopiero, jak zobaczę nagranie takie jak np. Odnośnie Oliwiera, którego zabili i sama mogę wtedy stwierdzić, komu wierzę... Nie wiem czy widzieli Państwo interwencję policji w Inowrocławiu 22.05.2024r, można obejrzeć na YouTube cały reportaż jak to dwóch niewinnych policjantów skatowało faceta, nie udzielili mu pomocy itp, ale cale szczęście siedzą w więzieniu. To co się dzieje od jakiegoś czasu w mundurówce to jest jedną wielką patologia, robią co chcą i czują się bezkarnii (nie mówię tu o wszystkich, bo zdarza się 1 na 100 normalny). Zauważyłam że od jakiegoś czasu do policji, wojska przyjmują osoby, które nawet testów sprawnościowych by nie przeszli, albo karanych. Najgorsze jest to że my obywatele nie mamy nic do gadania, nie dość że nie chronią, dopuszczają się takich rzeczy to jeszcze my musimy za nich płacić.
    10
    6
    Qwertg(2025-09-17)
  • @Loko 2 - Taa. Ten już pół ręki odciął pokrzywdzonemu. Ciekawe jak bardzo wiarygodne te jego nagrania w innej sprawie. Jakieś takie od połowy i pocięte. Inną ciekawostką jest, że ktoś w środku nocy wstał i tak po prostu zaczął nagrywać telefonem? Pewnie tak z nudów i nic się tam nie działo. Nic co by obudziło człowieka i sprowokowało do rozpoczęcia nagrywania z ukrycia.
    5
    8
    KapitanSzyderca(2025-09-17)
  • @Qwertg - Qwerty - pewnych rzeczy lepiej nie wiedzieć i nie widzieć zdarzeń o których mówisz.
    0
    1
    Tak to widzę.(2025-09-17)
Reklama