UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • ja ze swojej strony. .. Najtragiczniejsza refleksja jaka mi się nasuwa po przeczytaniu artykułu jest taka: autor dokonał dużo głębszej analizy aktualnej sytuacji komunikacji miejskiej i wyciągnął dużo więcej konstruktywnych wniosków, niż zarząd i pracownicy ZKM, przez kilka ostatnich lat. .. "pracując" etatowo, po 8 (słownie: osiem) godzin dziennie. .. Przez ostatnie (minimum) 10 lat nie zrobiono nic, żeby zachęcić mieszkańców do korzystania ze zbiorowej komunikacji. Ja rozumiem, że nie na wszystko stać Miasto, ale nie wszystkie działania potrzebują zwiększenia kosztów. mam prośbę - niech ktoś zajmie się kompleksowo i gruntownie ułożeniem rozsądnego, życiowego, systemowego rozkładu jazdy autobusów i tramwajów. Podłączam się również do zdania, że Zawada jest odcinana od komunikacji - tramwaj do tej dzielnicy wiele problemów by rozwiązał (uprościł). Dołożę jeszcze pytanie: nowe dzielnice na peryferiach miasta nie mają szans na autobus?
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    46
    2
    Simon(2017-07-18)
  • @Simon - Nie mają. ZKM za 20 lat może rozważy wariant "30"bis
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    1
    0
    szczegółowy(2017-07-18)
Reklama