UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Jest to największa hańba polityczna XX wieku. Rząd Sanacyjny po przegranym wrześniu 1938 uciekł z 7 tonami złola do Anglii. Gdy Wielka Trójka zdecydowała za nas jak ma wyglądać Polska, bo mieli dość "polskiego kłopotu, rząd na zachodzie gdy zobaczył że sowieci idąc na Berlin zajmują Polskę do swojej strefą wpływów, bezmózgowi wywołali to powstanie...220tyś Warszawiaków poszło do piachu, bez sensu... warszawskie dzieci idziemy w bój... a na tygrysy mamy visy... itp głupoty. To była tragedia ludzka, ale nikt za to nie odpowiedział... dzisiaj spadkobiercy sanacji, Jarosław i jego przyboczni szykują nam podobne nieszczęście @Thrue.
  • To czas na upamiętnienie bohaterów Powstania Warszawskiego, zostaw wiadro z brudną wodą w swoim domu.
  • To są ofiary...
  • poprzez świętowanie klęsk, oni się z tego na pewno cieszą
  • W 1938 r - co Ty powiesz - to przed wybuchem wojny już dali dyla? - Nasza Sikorka" też pręży muskuły I chce atakować kacapów, bo wie że też może dać dyla do swoich za granicą
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    5
    4
    Do Londynu(2025-08-01)
  • W punkt ! Ja ja słyszę; "rząd na uchodźstwie lub prezydent na uchodźstwie" to pytam, co to rząd, co to za prezydent, co daje nogę z kraju i udaje, że... rządzi Polską, siedząc bezpiecznie za granicą zostawiając naród! Dla mnie bohaterem był Prezydent Warszawy, który jej nie opuścił i wspierał warszawiaków..
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    8
    2
    Khckgxifz(2025-08-01)
Reklama