UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Gdzieś mieli bezpieczeństwo zwierząt i bezmyślnie nawalali petardami, zero empatii dla zwierząt bo i dla ludzi ich tez nie mają
  • Będziemy strzelać fajerwerkami do końca świata i o jeden dzień dłużej. Raz w roku można. Posrane trawniki mamy cały rok
  • Brak empatii widać u Ciebie tylko i wyłącznie, cały rok ciężko pracuję żeby kolejny mógł przywitać tak jak chce ! Mam możliwość strzelać i lubię to walę w powietrze! Taki z Ciebie miłośnik zwierząt, kiedyś byłeś pomóc pieskom w schroniskach? PS: W tym sztabie kryzysowym polecam sprawdzać pogodę.
  • @Uls - mogę Ci tylko człowieku współczuć braku intelektu i braku mądrości
  • oczywiście, że mamy czasy że bezmyślność górą, towarzystwo ograniczone wpatrzone w ekran komórek, bez pomyślunku i empatii dla rodziców i zwierzaków, takie rośnie nam nowe pokolenie, starych rodziców też będą umieszczają w zolach, szpitalach, żeby im nie przeszkadzali w balowaniu i wyjazdach ! to trudno się dziwić, ze źle i bez empatii traktują zwierzęta ! dla lansu tylko chodzą z pieskami w kieszeniach co wygląda komicznie
  • Ojej, a jak wośp strzela petardami to już pewnie pieski i kotki lubią to. Podwójne standardy elbląskiego lewactwa.
  • @Uls - "Mam możliwość strzelać i lubię to walę w powietrze!" - Taki po prostu jesteś, to tylko walisz w powietrze. Jeszcze na nieszczęście głosujesz.
  • Oj hipokryci, a gdzie wasza empatia dla zwierzątek, które codziennie lądują na waszych talerzach? Sami wegetarianie i chodzący w butach ze sztucznej skóry. Nawet wasi pupile jedzą karmy z innych zwierzątek.
Reklama