UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Poczytajcie sobie teraz prognozy na lato 2025 - wszędzie pranie mózgów o suszach i upałach. W jednym artykule wręcz byli zachwyceni “chwilowym” ochłodzeniem po “fali upałów w czerwcu i temperaturach powyżej 30 stopni”. Minęła połowa lata, a ja ciągle czekam na te fale upałów. Chyba, że upałem nazywamy temperaturę powyżej 15 stopni, a suszą dzień, w którym pada tylko przez pół dnia.
  • Takie to postrzeganie, bardzo przewrotne mają ci z wypranymi mózgami. Opadów jest bardzo mało od wiosny, popada dwa dni i taki jak ty twierdzi, że pada wciąż. Przeczytasz jakiś jeden artykuł i wyciągasz genialne wnioski. Opadów było bardzo mało, teraz przyszły nadmiarowe a i tak suma opadów jest bardzo niska, w zimę śniegu nie było, a nie był, jednego dnia popadało. Gdzie wciąż informacje o upałach? Co co dolega?
  • Straszenie upałami jest w niemal każdym artykule. Poproś wnuczka, żeby poszukał w Google prognoz na lato 2025,jeśli sam nie potrafisz. Mało opadów to jest chyba dla osoby, która całe życie mieszkała w lesie deszczowym i dopiero przyjechała do Polski. Ja widzę, że tu leje przez 70% czasu od wiosny. Było łącznie ze 20 dni suchych i wielka panika, że susze. A roślinki na polach rosną w oczach. Skosisz trawę w ogródku i za dwa dni jest jej po kolana.
  • Kolejny stek bzdur. Słoma z butów wyłazi albo ta trawa po kolana. Nie mam wnuczka bo jestem zbyt młoda, a do ogródka zapraszam, pokażesz mi tę trawę po kolana choć koszona bardzo rzadko. Masz zaburzone postrzeganie rzeczywistości, a w oczach zaćmę. Poszukaj sobie w Googlach dane o opadach i czytaj ze zrozumieniem i nie poć się już więcej.
  • Tragedia, głupota jest wszechobecna, ludzie ignorują zmiany klimatyczne jakie mają miejsce. Wsadź jeden z drugim, tyłek w samolot i zobacz na własne oczy, jak wyglądają lodowce. Mam wrażenie, że społeczeństwo to ludzie po podstawówce.
  • A ja mam nadzieję że nie będzie 30 stopni. 😉 Hashtagi: #Niechcegoraca
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    3
    Zaciekawiona(2025-07-28)
  • Te twoje dane o opadach są tworzone przez tych samych ludzi, którzy straszyli falą upałów w lipcu i twierdzili, że w czerwcu była fala upałów 30 stopni. Może i bym pojechał zobaczyć twój ogródek, ale nie stać mnie na wycieczkę do ciepłych krajów. Nie wszędzie jest tak pięknie jak u ciebie - u nas w Polsce zimno i mokro. Nie rozumiem natomiast, po co wypowiadasz się na temat Elbląga i okolic, skoro nie mieszkasz w Polsce i nie masz pojęcia, jaka tu jest pogoda?
  • @ Tragedia, głupota jest wszechobecna, - czarnek i jemu podobni bardzo się starali. Nie ważne kto ma rację ważne kto głośniej krzyczy
  • Zapodaj linka do tego generatora pasków.
  • Kto ci te fejkowe montaże robi? Może ty sam taki zdolny?
  • Trochę popadało i nagle ktoś twierdzi, że już jest w porządku? Brak zimy, śniegu, roztopów i susza od początku roku nagle jest nieważna, bo jest dzień z deszczem? Już nawet szkoda zwracać uwagę na to, że rozkład opadów w dłuższym czasie jest o wiele bardziej korzystny niż nagły nawał... nie wiem czy to polskie społeczeństwo jest takie puste, czy to celowa dezinformacja.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    4
    0
    gośćiu(2025-07-29)
Reklama