UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Ustawka jaj zwykle. Wygrał.... dziennikarz. Bo żaden zwyky elbkazanin wygrać w konkursie nue mógł. Po co ten cały show, mogli portelowcy od razu nagrodę dać koledze, bez tego spodu naiwnych, myślących, że coś wygrają.
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    13
    31
    Sławomir Dętka(2025-11-26)
  • @Sławomir Dętka - Jesteś jak typowy elblong. Każdy mierzy według swojej miary. To że ty byś tak zrobił nie znaczy że wszyscy wszystko ustawiają j
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    12
    2
    Tak to widzę(2025-11-26)
  • @Tak to widzę - To że ty byś tak zrobił nie znaczy że wszyscy wszystko ustawiają jak pis konkursy na dotacje
  • @Sławomir Dętka - Pomówienie i to bardzo poważne! Znam Krzysztofa od lat i jest to najuczciwszy ze wszystkich dziennikarzy. Kiedyś zaproponowałem mu aby postarał się puścić mój ulubiony zespół w ESCE i powiedział że świetny zespół i fajnie grają ale nie on decyduje o muzyce tylko kierownictwo w radio. Tak więc pomógł by mi ale za wysokie progi. Bardzo dobry kolega. Zespół staram się promować gdzie się tylko da i Radio Żuławy jest najlepszym regionalnym radiem jak dla mnie oferując kawał dobrej muzyki oraz promuje nowe zespoły!
  • @Sławomir Dętka - Brak słów na takich jak TY, naprawdę. Krzysiek od wielu, wielu lat interesuje się Elblągiem na poważnie. Wie bardzo dużo, co udowodnił.
  • Tylko dlaczego sąd skazał ostanio działaczy KO i PSL. Kwiatkowski i Bury zostali skazani za ustawienie konkursów w NIK. Dlaczego żadnego pisowca jeszcze nie skazali. Pytanie retoryczne. Nic nie mają, chyba że naciągną paragrafy, jak za Stalina. Dwa lata minęły, a dokumenty FS ma prokurator.
Reklama