UWAGA!

----
Zamieszczenie następnej opinii do tego artykułu wymaga zalogowania

W formularzu stwierdzono błędy!

Ok
Dodawanie opinii
Aby zamieścić swoje zdjęcie lub avatar przy opiniach proszę dokonać wpisu do galerii Czytelników.
Dołącz zdjęcie:

Podpis:

Jeśli chcesz mieć unikalny i zastrzeżony podpis
zarejestruj się.
E-mail:(opcjonalnie)
A moim zdaniem... (wybrany wątek)
  • Po raz kolejny czytając komentarze utwierdzam się w przekonaniu, że to nie miasto jest koszmarne, smutne i beznadziejne tylko ludzie tu mieszkający. Nic się Wam nie podoba, nic Was nie cieszy. Każdy powód jest dobry do polityczenia, do narzekań. Raz że nic się w tym mieście nie dzieje, innym razem, że coś się dzieje, ale nie fajnie, bez sensu, wykonawcy nie tacy. Koszmar. Bardzo Wam współczuję.
  • Te komentarze piszą pisowscy działacze akcji internet, nie mający nic wspólnego z Elblągiem. Mają jedno zadanie - krytykować nie pisowską władzę
    Zgłoś do moderacji     Odpowiedz
    3
    0
    Netkot(2025-07-13)
  • Też mam takie zdanie. Nic się ludziom w Elblągu nie podoba a Elbląg to piękne miasto. A że nie mamy wielkiego przemysłu, uniwesytetów czy politechniki to nic nie znaczy. Na wsi też nie mają. Ktokolwiek do mnie z rodziny przyjeżdżał był naszym miastem zachwycony, że ładnie położone, dużo zieleni. A widok z mojego balkonu /IXp. Zawada/ na park Modrzewie, pola za kanałem, piekne zachody słońca, urzekały ich najbardziej. Jak sie komuś nie podoba to może sie zawsze przeprowadzić do innego miasta.
    3
    0
    Ewa.M.(2025-07-13)
  • @Ewa.M. - Przemysł jest i to nawet ten wielki. O np. czy byla pani na dniach otwartych w GE? Mamy akademie techniczna oraz medyczna, także nie ma pani racji. A ludzie są krytyczni, bo po prostu. Elblazanie sa bardzo wymagajacy.
    0
    0
    Aurelka84(2025-07-13)
  • @Netkot - Ktoś wyżej to właśnie napusal:" każdy powód jest dobry do politycznienia". I ci się dzieje? Piszesz jota w jotę polityczny, dzielący ludzi komentarz.
    1
    1
    Aurelka84(2025-07-13)
  • @Aurelka84 - Bardzo przepraszam jeśli uraziłem, ale w telewizji R mogą, to i ja mogę
    1
    0
    Netkot(2025-07-13)
  • @Aurelka84 - Jakiż to wielki przemysł mamy w Elblagu? Jakos nie widzę. A jesli chodzi o uczelnie to miałam na mysli takie renomowane jak UJ czy Uniwesytet Warszawski. Dobrze, że jakieś mamy, ale nie jest to poziom światowy.
  • Ani miasto nie jest "koszmarne, smutne i beznadziejne" i ani ludzie tu mieszkający. Nie oceniaj elblążan przez pryzmat tych kilku marnych wpisów ludzi przegranych, leni i trutniów, którzy niczego nie osiągnęli, za swą niedolę obwiniają cały świat. Przesiedzieli całe życie i teraz wylewają swoje frustracje, tak będzie do ich ostatnich chwil.
Reklama